Hogy lehet elfelejteni egy szerelmet? (tudásbázis kérdés)
Lehet elfelejteni egy szerelmet????
Ha el tudod, nem is szerelem volt...de talán az idő segít.
Elfelejteni soha nem lehet!
Legfeljebb az érzések, és a fájdalom fog idővel enyhülni, halványodni! Vagy, ha esetleg jön majd egy másik, aki erősebb érzéseket hoz ki belőled! Amit általában az ember ilyenkor lehetetlennek és elképzelhetetlennek tart! :)
Kitartás, és türelem! Éld az életed, és próbáld lekötni magad valami módon hogy ne gondolj mindig rá! Ez persze nem fog sikerülni eleinte, de szerintem ez így normális! Ha nem szeretted volna, akkor egy pillanat alatt ki tudnád verni a fejedből!
Igazából, és teljes mértékben soha nem lehet elfelejteni szerintem.
Szervezz Magadnak programokat, találkozz, bulizz az ismerőseiddel, barátokkal, utazgass, kezdj valami teljesen új dologba vagy bármi más.
Az idő majd megoldja, az emlékek elhalványulnak, de szerintem olyan ember nincs, akinek soha nem jut eszébe egy volt szerelme...
Sajnos énis nagyon szerelmes vagyok,de én vetettem véget a kapcsolatunknak,mert megtudtam,hogy félrelép.Ez egy hete történt,végülis még nagyon friss a dolog.
Szenvedek de nagyon.
További ajánlott fórumok:
- Visszaszerezni, vagy elfelejteni életem legnagyobb szerelmét?
- Hogy lehet az első szerelmet kitörölni...?
- A Magyar Lakóautó Klubba az elfelejtett jelszót hogyan lehet újra megkérni?
- Hogy lehet vonzalmat, szerelmet kiváltani?
- A vezetékes telefonom be van állítva /kódolva/ a helyi hívásra. Tudjátok, hogy lehet átállítani, mert én elfelejtettem. *..... vagy hogy?
- Tudja valaki, hogy lehet letöröltetni magunkat a my-vip-ről? Elfelejtett jelszó, stb.