Ülő infraszaunája van-e valakinek otthon, és mik a tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Persze,erre gondolhattam vna:-(
A diétában mennyire segít?Tényleg "olvad a zsír"?
Most egy ideje nem használom rendszeresen, mert ahova járok edzeni, van rendes fülke ingyen. :o)
Azért nem tudom a számlát, mert itt havonta mindig ugyanannyit kell fizetni, nem a használat alapján.
Te milyen sűrűn használod?Mennyivel emelte meg?
Milyen praktikákat tudsz?Már próbáltam párat,de belefáradtam :-(
Mennyit szoktad használ?
Gondoltam,ha vki rendszeresen használja,talán tudja menyivel növeli meg a havi szlát :-))
Ahol láttam,erre vonatkozó adatokat nem találtam sajna :-(
Ha használod,akkor milyen sűrűn szoktad,és emelkedett-e a szla?Ahol láttam,erre vonatkozó adatot nem találtam :-(
Ha vkinek van,és használja,talán megfigyelte,h mennyivel emelkedett a szlája :-)
Bevallom, fogalmam sincs.
Ahol lehet venni, nincs róla infó?
Na én lettem a Hegylakó :-)
Megyek,mert szombaton ballag a fiam:vásárolok,sütök-főzök :-(
Rosszul írtam,nem irigyelek,hanem irigyellek
Irigyelek kicsit érte :-)
Én a keresztlányomhoz mentem vna Dublinba,de 150e lett vna a repülőjegy,igy pakoltunk,és maradtunk.
Elég jó a képzelőerőm,így a telefon mellé odaképzelem Őt :-(
Én is ezt akartam kérdezni...
Összecsukva nem kell neki sok hely.
Úgy tudom,az nem sok helyet foglal.Ha olyan jó,miért akarod eladni?
A fiamnak elég csúnya a bőre,és mivel ez méregtelenít is,azt remélem talán segítene :-)
Igen, tudom, meg azt is, hogy lógok még Neked levéllel. :o(
Nem felejtettem el, csak valahogy sosem jutottam még oda
Nem írok kifogásokat, egyszerűen baromi rossz levelező vagyok. Szívesebben beszélgetek online...
De azért hamarosan írok. :o)
Bevallom, viszonyítani nem tudom, mert fekvőben sosem voltam.
A rendes nagy kabinos (vagy hogy hívják) infraszaunához képest valamivel gyengébb, de szerintem ez is jó. :o)
Mit szeretnél róla tudni?
Nekünk van. :o)
További ajánlott fórumok:
- Hordozható infraszauna
- Az infraszauna van-e olyan hatásos, mint a hagyományos?
- Van-e valakinek tapasztalata otthon használatos RIO® IPL Pro Szőrtelenítő Készülékkel™ kapcsolatban vagy más hasonló készülékkel?
- Hordozható spa (gőzölős) szauna van-e valakinek? Tapasztalatok.? Melyik a jobb gőzös vagy infra otthonra?
- Sziasztok, Érdeklődnék, hogy van-e otthon bevált low carbos lisztkeveréketek. Ha van megosztanátok velem is?
- Van-e köztetek olyan, aki otthon magának készíti el a körmét?