Az infraszauna van-e olyan hatásos, mint a hagyományos? (tudásbázis)
Az én párom szaunákat készít :) Infrát és gőzöset, meg kombit (infr és gőzös egyben) is!
S.Irma tökéletesen leírta a lényeget :)
Sokkal hatásosabb. Olyanok is használhatják akik a vérnyomásuk miatt a finn szaunát nem. Nem kell több óráig szaunázni. Egy alkalom harminc perc. A hőfok is lényegesen kellemesebb. Azt mondja a szakirodalom egy alkalommal több mint 600 kalóriát éget el a szervezet. Nagyon jól lehet benne relaxálni. A rendszeres használata segit megelőzni a különféle léguti ( megfázós, köhögős betegségeket)
Én imádom!!!!4
INFRASZAUNA 190.000 FORINTÉRT! ENNYIÉRT CSAK NÁLUNK!
Kedves Mindenki!
Infraszauna akcióval kedveskedünk Nektek így a nagy hideg megérkeztével és a Karácsony közeledtével.
Figyelmetekbe ajánlanánk Sunspot szaunánkat:
Sunspot Magnézium Infraszauna
oSzélesség*mélység*magasság/belső magasság
oMéret: 1110*1020*2060/1880
oCandlenut diófa infraszauna
oFüstszínű üvegajtó
oSzínterápiás világítás
oComputer vezérlés
o5 db magnézium fűtőtest
oElülső infraszálak 2 db (500W)
oHátsó infraszálak 2 db (350W)
oLábinfra 1 db (500W)
o25 perces felfűtési idő
Amelyhek készletüről akár azonnal is hozzájuthattok 285.000 forint helyett csak 190.000 forintért!!!!!!!!!!!
Várunk benneteket Dunakeszin a Fóti út 45.-ben hétfőtől-péntekig 9-17 óráig, valamint az 06-27-543-440-es vonalas számon!
Kedves Ismerősök!
Infraszauna akcióval kedveskedünk Nektek így a nagy hideg megérkeztével és a Karácsony közeledtével.
Figyelmetekbe ajánlanánk Sunspot szaunánkat:
Sunspot Magnézium Infraszauna
oSzélesség*mélység*magasság/belső magasság
oMéret: 1110*1020*2060/1880
oCandlenut diófa infraszauna
oFüstszínű üvegajtó
oSzínterápiás világítás
oComputer vezérlés
o5 db magnézium fűtőtest
oElülső infraszálak 2 db (500W)
oHátsó infraszálak 2 db (350W)
oLábinfra 1 db (500W)
o25 perces felfűtési idő
Amelyhek készletüről akár azonnal is hozzájuthattok 285.000 forint helyett csak 190.000 forintért!!!!!!!!!!!
Várunk benneteket Dunakeszin a Fóti út 45.-ben hétfőtől-péntekig 9-17 óráig, valamint az 543-440-es vonalas számon!
A két tipust nem szabad összekeverni. Nagyon fontos, hogy sok embernek nem is ajánlott a finn szauna. Magas vérnyomás stb.
Az infra szauna már 45-50 fokon is hatásos.
Egy alkalommal minimum 600 kalóriától lehet benne megszabadulni.
Tökéletesen ki lehet benne kapcsolódni. Erősíti az immunrendszert. Magas vérnyomásos emberek is használhatják. Nem kell órákig szaunázni. 30 perc egy alkalom.
Én rendszeresen használom.
Ez engem is érdekel, mert 36 ezerért hirdeti az egyik bevásárlóközpont az infraszaunát (szürke kockaszerű anyagot kell szétnyitni, beleülni, a fejed kinn van), és nem tudom, hogy merjem-e megvenni?
Van-e olyan hatásos, mint a "normál"?
én mindkét szauna-típust szeretem.
egyszerűen más-más a hatása, más dologra jó :))
Én is jártam jó pár alkalommal. Bársonyosabb lett a bőröm, puhább, de nem simább. Nem csökkent a narancsbőr.
De a héten szerintem újra elkezdem. Kezdenek nagy hidegek lenni...
Mennyit kóstált? Mióta használod?
Én 3-4 évvel eszelőtt próbáltam ki. Nagyon kellemes volt. Főleg, hogy télen jártam és kb. mínusz 10 fok volt. Egyszerűen nem éreztem utána a hideget. Persze, szót fogadtam és jól felöltöztem, mert ugye nagy a megfázás veszélye ilyenkor. Nagyon jót tesz a közérzetnek, a bőrnek, a keringésnek. Csak ettől nem fogsz lefogyni, de mozgás és optimális étkezés mellett, nagyon jó kiegészítő, növeli a hatékonyságot.
Milyet vettél, mekkora helyet foglal el?
Szia!
Vettem egy otthoni infraszaunát, és esténként 1 órát ücsörgök benne. Remélem lesz hatása. Fogyózom ahoz kéne, hogy segítsen. Neked milyen tapasztalatod van róla?
További ajánlott fórumok:
- Magyar hagyományörzés
- Hordozható infraszauna
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Ülő infraszaunája van-e valakinek otthon, és mik a tapasztalatok?
- Használt már valaki flabélost? Infraszaunát? Finnszaunát? Mi a véleményetek, mennyire hatásosak diéta és kardió mellett?