Füstölt pulykamell spárgával recept
A Füstölt pulykamell spárgával hozzávalói:1 kg fehér spárga,
50 dk g újburgonya ,
só,
1 teáskanál kömény,
25 g vaj,
1 adag hollandi mártás lime-mal,
20 dkg füstölt pulykamell.
A Füstölt pulykamell spárgával elkészítési módja:
A spárgákat a fejük alatt meghámozzuk és megfőzzük. A burgonyákat sós vízben, a köménymaggal kb. 25 percig főzzük, lehúzzuk a héját, majd a megolvasztott vajban megforgatjuk, enyhén megsózzuk. Elkészítjük a hollandi mártást. A spárgát, a pulykamellet és a burgonyát tálra rendezzük, és meglocsoljuk a mártással.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. jan. 16. 21:57
A füstölt pulykamell spárgával elkészítési módja és hozzávalói.