Furcsán néznének rám az emberek, ha felnőtt nő létemre rollerrel közlekednék? (beszélgetés)
Passz. Én sokkal furcsábbnak találom, ha valaki elektromos biciklivel közlekedik fiatalon.
Idősebbeknél még érthető.
Milyen rollered van? Mik a tapasztalataid?
Én most gondolkozom a rolleren, azért érdeklődöm!
Én fenékvédőt is szeretnék. XD
Ma láttam egy apukát két fiával görkorizni, nagyon tetszett a dolog.
Kicsit még izgatott vagyok, utoljára gyerekkoromban rollereztem, idén pedig már 36 leszek. :-)
Van egy öt éves kislányom, akinek van rollere és arra gondoltam, együtt mehetnénk. Neked mennyi idő volt míg belejöttél? Remélem, hamar menni fog mert most még irtó béna vagyok. Jóformán elindulni sem tudok. :-D
Sziasztok!
Van még itt valaki aki rollerezik?
Kinek a véleménye érdekel?
Kit érdekel olyanok véleménye, akik nem fontosak számodra?
Groteszk?! :) Inkább az a groteszk, ahogy az átlag negyvenesek, ötvenesek kinéznek! :D Pókhas, vizilópocak, iszonyú sonkák alatta. Na az már nem ember forma.
Úgyhogy kicsilány hajrá, hogy nehogy úgy nézz ki, ahogy ők!
Nekem Etka anyó története jutott eszembe, nyilván ismeritek, az Etka jóga megalkotója. Ő az, aki 54 éves koráig csak szenvedett, aztán elkezdett jógázni. Ha jól emlékszem, úgy 80 éves volt, amikor görkorcsolyázás közben eltörött a lába...
Ha benned az a vágy ébredt, hogy rollerezzél, csináld, teljes szívvel, lélekkel, ne törődj azzal, ki mit mond! (Úgy általában sem!)Sok örömteli pillanatot, mit pillanatot, órát kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki felnőttként rollerrel közlekedni?
- Volt-e már valakinek hasonló? Jobb oldali csípőmtől lefelé az egész lábamban az izom elgyengült, fáj, csak bottal tudok közlekedni.
- Vidéki vagyok, kérlek segitsetek! Szeretnék eljutni a Keleti pu-ról a Nyugati pu-ra. A metrón nem tudok közlekedni a taxi meg nagyon drága.
- A 400-as úton, ami Vecséstől indul Üllőre lehet kerékpárral közlekedni?
- Békés megyében közlekednek holnap a buszok? És ilyen havas időben késnek vajon?
- Egyedül közlekedni