Szerintetek ciki felnőttként rollerrel közlekedni? (beszélgetős fórum)
Az én munkahelyem is 10 km-re van, néha én is mentem bringával. S eszembe nem jutott, hogy érdekeljen bárkinek is az ezzel kapcsolatos véleménye.
Az ilyen brutális benzinárak, katasztrofális tömegközlekedés mellett jó lenne, ha rendszert csinálhatnék belőle, de sajnos már nagyon félek a forgalomtól.
Jarnek es jopofanak talalnam, ha egy rollerezo felnottet latnek.
Csak az elejen leszel felenk, aztan nem fog zavarni, sot, a mosolygo arcok majd felviditanak :)
Nem olvastam el a véleményeket. ( bepótolom )
Ha az egyensúly érzékem jó lenne, Tudod Kit Érdekelne Mit Gondolnak!
Betertanám a szabályokat, és goo.
Persze nem lenne rossz ha lenne kijelölt " bicikli út ".
Mohácson a járda olyan széles, ott jelöltek ki egy bizonyos szélességet. És használják is. ( igaz rég voltam, de a benzinárakat figyelembe véve, azt hiszem egy olcsó közlekedési eszköz.
Nem ciki :)
Tudom, nem ez a kérdés, de én utálom, hogy a járdán is állandóan résen kell lennem, hogy mikor csak el egy kerékpáros vagy rolleres-főleg ha hátulról, váratlanul előznek. Amikor a gyerekkel sétálok a frász kerülget.
Volt már hogy csak egy paraszthajszál válaszotta el a bicajost, hogy át ne gázoljon át a gyerekemen-miközben gyanútlanul sétáltunk a járdán!
Bicikliúton, úttesten semmi kifogásom ellenük és cikinek sem tartom a rollert.
De járdán ezeknek a közlekedési eszközöknek semmi helye-bár tudom kevés bicikliút van, sajnos :(
Rám már azért is furán néztek,hogy városon belül biciklivel megyek munkába.
Ha benzináremeléseknek egyetlen pozitív hatása az lesz,hogy kevesebb a pöfögő autó,akkor már jó.
Az eredeti kérdésre visszatérve:Nem ciki,de mivel nem megszokott,biztosan megbámulnak.
A mi városkánkban van egy nyugdíjas bácsi,Ő görkorizik.Tök hippi. :)
Ne törődj azzal, ki mit gondolj, közlekedj rollerral, ha neked megéri.
Az orrukba, fülükbe, szemöldökükbe piercinget rakatók, vagy az agyontetováltak sem törődnek azzal, hogy mi a véleménye másoknak a kinézetükről, s az ráadásul még haszontalan dolog is.
Szerintem abszolút nem az....és különben meg, ki foglalkozik más véleményével?
Ha mindig mindenki mással foglalkozna, sosem csinálnák azt amihez épp kedvünk van, mert lehet úgy vélik "ciki"...ez baromság.
Akár hányszor látok ilyet, mindig szét röhögöm az agyam...
Inkább koriznék, azzal legalább haladni is lehet. ;-)
További ajánlott fórumok:
- Furcsán néznének rám az emberek, ha felnőtt nő létemre rollerrel közlekednék?
- Gondolnál rá, hogy felnőttként visszavágj a szüleidnek?
- Boldogtalanságra nevelő anyák - felnőttként mit teszel?
- Mandulaműtét felnőttként..
- Vett-e részt közületek valaki a Penny Market felnőttképzésén?
- Szerintetek ciki felnőttként mangát olvasni és animét nézni?