A 400-as úton, ami Vecséstől indul Üllőre lehet kerékpárral közlekedni? (tudásbázis)
Nem szedték le igazad volt tegnap este mikor autóval mentük akkor láttam a táblát :)
hát többet azon se kell mennem
remek az nagyon jó és madj este megornád nekem hogy láttál e valamit? (tábla) :) köszi szépen
nagyon nagyon ott a forgalom amugy?
persze azt tudom azért ugy naggyából tisztában vagyok vele (még soha nem jártam arra) :D A Km-el semmi gond ha sok annál jobb :) most akarok belépni a verseny kerékpárosokhoz
pik-pak ott vagyok 2 óra alatt ebben benne van az is hogy 3x-4x eltévedek :D
ja amugy tudtátok hogy nem lehet eltévedni soha?
ha tudod hogy hol vagy nem tévedsz el, de ha nem tudod hogy hol vagy akkor pedig hogy tévedsz el?
na? :D
Igen,Vecsés és Üllő a kérdés, de ő Gyömrőre akar menni a 18. ker-ből. Talán jobb lenne, ha 18. ker- Maglód-Ecser-Gyömrő útvonalon menne...
Kocsival én is sokat járok arra, Tesco minden héten program :-)
:-) Igazad van, rosszul fogalmaztam. Lehet, de nem szabad.
De ahogy ott mennek a kocsik, én akkor se mernék, ha szabadna, pedig nem vagyok ijedős. Inkább azt javaslom, hogy valami alternatív útvonalon indulj el. Pl. Vecsés közepén keresd meg a Jókai utcát, ennek a folytatásán biztonságosan átérsz Üllőre.
Oda jártam gimibe.:-)
Szóval a 400-as út az régen 4-es főút volt,szerintem most is főútvonalnak számít,és bizony elég sok bicajost látok arra.
További ajánlott fórumok:
- Furcsán néznének rám az emberek, ha felnőtt nő létemre rollerrel közlekednék?
- Szerintetek ciki felnőttként rollerrel közlekedni?
- Fiatal srác belém hajtott kerékpárral, mert nem tartotta be a közlekedési szabályokat. Feljelentettétek volna?
- Budapesten kerékpárral járni munkába
- Volt-e már valakinek hasonló? Jobb oldali csípőmtől lefelé az egész lábamban az izom elgyengült, fáj, csak bottal tudok közlekedni.
- Vidéki vagyok, kérlek segitsetek! Szeretnék eljutni a Keleti pu-ról a Nyugati pu-ra. A metrón nem tudok közlekedni a taxi meg nagyon drága.