Fiatal srác belém hajtott kerékpárral, mert nem tartotta be a közlekedési szabályokat. Feljelentettétek volna? (beszélgetés)
Biztos helyrejössz, persze hogy mennyi idő, az már más kérdés...
Még mindig mondom, hogy csak a pénzbeli kártérítésre való reakciódra reagáltam, és nem arra, hogy szar a helyzeted...
Ezt arra írtam, hogy azt írtad, az egészséget pénzzel nem lehet megvenni.
Ne személyeskedjünk szerintem, de velünk volt már hasonló, bár nem mi voltunk a hibásak, és hiába akart elmenni, hívtunk mentőt, direkt azért, hogy utólag ne mondhassa, mint te, hogy cserben hagytuk... De ugye te nem hívtál, se mentőt, se rendőrt, így már maximum sajnálni tudod a dolgot, hogy hülye voltál, de tenni igazából semmit nincs már...
A pénzbeni kártéritésnek kell hogy tartalmazza a táppénz és a munkbér közötti különbözetet, azaz a kiesett m. bért, ha a betegség és a baleset káreseménY között az okozati összefüggés megállapithatő.
Mit tudsz az elkövetőről ? irtad hogy ő társasággal volt, feltételezem hogy a társaság tagjai nem fogják megerősiteni hogy ő okozta a balesetet. Én ügyvédhez fordulnék aki felszólitja, hogy a reális összeget fizesse meg, vagy feljelented, tkp,. ha elestél , ő egy bocsánatkéréssel elintézte,nem segitett fel, nem győződött meg az állapotodról, még cserben is hagyott ami nem írható a javára.
Akkor meg mi a kérdés? Ha rendőrt nem hívtál ott rögtön, akkor maximum pénzbeli kártérítést kapnál, azt is hacsak nincs valami kamerafelvétel nehezen bizonyítanád.
Így utólag meg már úgyis mindegy, hogy mi lett volna, ha...
Én mondjuk alapban hívtam volna rendőrt, ha a forgalmi szituációban ő lett volna a hibás, és megsérültem volna...
Combtőig vagy gipszelve? Gondolom igen, mert elég magason van a törés.
A lábadat jobb, hogy gipszelték, azért azt még kell használnod jó sokáig!
A gipsz alatt vékonyodni fog:( De ez majd rendeződik.
Kitartást!
Egyszer eltört a könyököm úgy, hogy nem csúszott szét.
A doki nem gipszelte be, hanem azt mondta, hogy 2 hét után menjek gyógytornára. Ha gipszeli, akkor nem lenne elég kb. 10 torna, hanem annyi hónap kellene, ahány hétig gipszben volt.
Tehát, ha gipszelve lett, akkor kell.
Én úgy szoktam, hogy elmegyek néhányszor és utána otthon csinálom a gyakorlatokat;)
jaj, szegény:(
Gyors felépülést!
Majd kell gyógytorna is...
Pár hónapja a férjem is összeütközött egy bicajossal, én mögötte mentem, meg tudtam állni. Mi sem hívtunk sem rendőrt, sem mentőt, bár a férjem szája és keze vérzett, de örültünk, hogy nem tört ki a foga és nem tört el a keze...
Beláthatatlan volt a kanyar a kerékpárúton (bokrok) és a nő átjött a mi sávunkba, mert kikerült egy ott sétáló gyalogost...
Nem is olyan régen ment neki bicajjal egy nőnek valaki. A nő elesett, megütötte magát, majd kb. 2 hét múlva meghalt. Rosszul esett.
Ilyen is van.
FI-nek szerencséje volt. Remélem!
További ajánlott fórumok:
- Egy ilyen levél után, szerintetek feljelenthetem ezt a "férfit"?
- Zaklatás, feljelentés
- Kérdések - válaszok a GYED-ről, a 2010.05.01-től érvényes szabályok tükrében
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Meddig lehet feljelentést tenni? 3 hónapja pénzt loptak a kártyámról
- Ilyen esetben feljelenthet az autósiskola?