Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen? (tudásbázis kérdés)
Lehet, hogy ez lesz az év ügye!
Micsoda felfordulás lehet már a Teve utcában, lehet ott van az összes tv társaság is.
Sajnos vannak ilyenek ... ami leg leg aljasab ez a szörnyu feljelenteni , feladni feljelteni stb .
Hiaba sokat hozott ilyet sors... Orosz nyelven van a legtöbb szinonima a arulora - sztukacs az en favoritom .
Rosszindulatu borzalom vagy ees az meg nem az egesz de nagyon irigy nagyon ! keveseb ilyen senki hazi lenne mind teszebb lenne e vilag !
Kersztul kasul rotam a europa utjait nem nem BNW hane egy 8x 8 Man - nal , ha elöttem csapod ezt a cirkuszt erdekes lett volna - igerem . Azt a het szent...it az ilyen nöszemelynek . Premier foku provokatör vagy .
Úgy látom ő is megunta.
Vagy úton van az őrsre? 🤔
Azért ez nyomós indok arra h megszegje a tilalmat!
Szerintem is kamu fórum. Elárasztották a Hoxát a kamuból provokáló regek, nem ez az első pár napon belül.
Moderátor hol van ilyenkor???
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a bírósági vagy rendőrségi feljelentés költsége?
- Tett már valaki rendőrségen feljelentést gyermektartásdíj elmúlasztása miatt?
- Ha egy iparost nem fizetnek ki, az tehet feljelentést a rendőrségen?
- 11 éves gyermekemet a rendőrségen feljelentették rongálás miatt, mire számthatok?
- Ha rendőrségen tettem feljelentést, miért magánvádas a felejentés, miért kell 5 ezer ft illeték?Ez elkerülhető?
- Ha a rendőrségen feljelentést tettem, és benyújtottam a magánindítványom, vissza lehet mondani?