Ha rendőrségen tettem feljelentést, miért magánvádas a felejentés, miért kell 5 ezer ft illeték?Ez elkerülhető? (tudásbázis kérdés)
Azért szerintem ez elég gáz!!! Sőt!
Milyen dolog az, hogy ha feljelentek valakit, mert valami törvény elleneset követett el, még nekem kell fizetni???!!!
Szégyen!
szerintem azért, mert ha a rendőrség tesz feljelentést, akkor ingyenes, ha személyesen valaki, akkor ezek szerint nem :(
megértelek, próbálj beszélni velük és biztosan tudnak mondani valamit.
Másfél éve a férjem volt (roma) barátnője sértő smsket küldözgetett nekem-rengeteget-
Ezért a rendőrségen feljelentést tettem. Ma jött egy levél, hogy 5 ezer ft illetékbélyeget fizessek, különben behajtják, ha nem teszek eleget az eljárás elindításához.
Még kajára se nagyon van most pénzem, nincs munkám, csak a kicsi lányom után kapok CSaládi Pótlékot. KÉrhetek illetékmentességet? Vagy egyáltalán, hogy lehet, hogy rendőrségi feljelentés után nekem kell fizetni????
További ajánlott fórumok:
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Mennyi a bírósági vagy rendőrségi feljelentés költsége?
- Tett már valaki rendőrségen feljelentést gyermektartásdíj elmúlasztása miatt?
- Ha egy iparost nem fizetnek ki, az tehet feljelentést a rendőrségen?
- 11 éves gyermekemet a rendőrségen feljelentették rongálás miatt, mire számthatok?
- Ha a rendőrségen feljelentést tettem, és benyújtottam a magánindítványom, vissza lehet mondani?