Frankfurti leves (vegan) recept
A Frankfurti leves (vegan) hozzávalói:1 fej kelkáposzta
3 db krumpli
olaj
1 db vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 nagy doboz növényi tejföl
2 ek. liszt
só, vegamix
majoranna
őrölt köménymag
bors
szójavirsli (elhagyható)
A Frankfurti leves (vegan) elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, közben hozzáadjuk a préselt fokhagymát. Felöntjük vízzel, és beletesszük a csíkokra vágott kelkáposztát, a felkockázott krumplit. Sózzuk, borsozzuk, mehet bele vegamix, majoranna, őrölt köménymag. Ezután, ha szeretnénk, beletehetjük a felkarikázott szójavirslit. Ha megpuhultak a zöldségek, behabarjuk a levest. Pár percig még főzzük, ha kell fűszerezzük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: a9c2efb418, 2016. nov. 25. 06:18
A frankfurti leves (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.