Fokhagymás csőben sült brokkoli recept


1 fej brokkoli
fél ráma
5 púpozott ek liszt
kb fél liter tej
sajt ízlés szerint( de minél több annál jobb)
3 gerezd fokhagyma
delikát bors
+ vaj a jénai kikenéséhez
A Fokhagymás csőben sült brokkoli elkészítési módja:
a brokkolit rózsáira kell szedni és delikátos vízben megfőzni a vajból liszből tejből besamelt kell csinálni de ne legyen túl sűrű mert ha kész még megy bele a sajt is!! bele kell reszelni a sajtot, a fokhagymát összezúzva a fűszerekkel belekeverni egy jénait kivajazni bele a brokkoli rá a besameles öntet sajtot reszelni rá és pirosra sütni!! isteni finom
nagyon fincsi füstöltsajttal is és ha tudsz szerezni házi juhsajtot bármilyen ízesítésben azt is rásütheted a tetejére! igazán különlegessé tudja tenni!!!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ritaanyu, 2008. aug. 19. 15:55
A fokhagymás csőben sült brokkoli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.