jövő hét csütörtök terheléses vérvétel, meló, majd színház.
nagyon elfáradok ám a munkában (illetve a jövés-menésben), a bokám dagad és nagyon fáj, ha még valahová mennem is kell, és hét körül érek mondjuk csak haza, nyolcra hulla vagyok. :-(
hétfőn és kedden hét előtt biztos nem végzek a dokiknál, csütörtökön meg héttől színház. ezért írtam, hogy a szerda lenne jó igazából legfeljebb. az azt követő héten viszont egyelőre csak egy hétfői orvoslátogatás van, a többi nap jó lehet! 1-essel én Lurdyig tudok jönni, ott is jó, meg persze vagy é szállok le nálad az 52-esről, vagy felszállsz hozzám, mint a múltkor :-)
Na, nekem meg pont jó sűrű a program, hétfő nődoki, kedd háziorvos, szerda okmányiroda, csütörtök színház :-( Talán szerdán végzek a legkorábban, 3/4 4-es időpontra megyek jogsit cseréltetni, utána még jó?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.