Sziasztok ! Én ma vagyok az utolsó azaz a 9.napon ! Én nem vagyok elragadtatva a c9-től , sokkal jobbra számítottam ennyi pénzért ! Az hogy rosszul érzetem magam végig , az még a kisebbik gond, de azt hogy mindent betartva , a fél óra edzést naponta 2x ismételve csupán 1 kilót fogytam . Sima diétával nagyobb sikert elér az ember ! Én nem ajánlom!
9 NAP utana folytatom az egeszseges etelek fogyasztasat es elhagyom ami hizlal es ha most megx akkor is fog .teljesen megvaltozik az ember hozzaallasa erezve az eredmenyt meg a merleget kerulom remelem jol meglep feb 18 lesz egy bal a cel adfig a 69kg,)ez a buvos szam
Ritkan tudok jonni sok melo..halistennek 5.napon vagyok hihetetlen sok energiaval tele,elvezem az izeket amit ar ehetek atertekelem a szokasaimat egyenes ut a sikerhez!
Szasztok eltelt a tegnapi elso nap.naon keson ertem mar nem birtam irni. Az izek nagyon hianyoztak a shake nem rossz meg a mai nap lesz kemeny aztan mar egy etkezes szabad 600 kcal.mertem csinaltam fotokat..elszant vagyok megcsinalom szep napot!!
lehet ennyi súlytól megszabadulni. Én 3 éve csináltam 10 napig a Neera kurát és 7 kg-mmal mutatott kevesebbet a mérleg!, DE!!!!! a testzsír százalék mérésem nem változott. Tehát kihajtott belőlem minden vizet, kitisztította a beleim (nagy wc-zés után is marad benned kb 2-2,5 kg bélsár).
A visszatérő napin, amikor salátát ehettem, már 1 kg-mal többet mutatott a mérleg.
Tehát lemehet a 7 kg, de nem a zsírból!!! és ez pedig csak illizió