Fogoly kelkáposztában pácolva recept
A Fogoly kelkáposztában pácolva hozzávalói:» 5 db fogoly
» 3 dkg só
» 25 dkg füstölt szalonna
» 15 dkg füstölt kolbász
» 20 dkg sárgarépa
» 10 dkg petrezselyemgyökér
» 2 fej hagyma
» 4 db szegfűszeg
» 1 g bors
» 2 kg kelkáposzta
» 5 dkg zsír
» 5 dkg vaj
A Fogoly kelkáposztában pácolva elkészítési módja:
» 5 db fogoly » 3 dkg só » 25 dkg füstölt szalonna » 15 dkg füstölt kolbász » 20 dkg sárgarépa » 10 dkg petrezselyemgyökér » 2 fej hagyma » 4 db szegfűszeg » 1 g bors » 2 kg kelkáposzta » 5 dkg zsír » 5 dkg vaj
Kategória: Vadételek receptjei
A receptet beküldte: Tüccsögi, 2010. szept. 4. 09:41
A fogoly kelkáposztában pácolva elkészítési módja és hozzávalói.