FLP-sek! Milyen képzési anyagból tanultok? (tudásbázis)
szerintem a legfontosabb és ez nem csak FLP re vonatkozik hanem az élet összes területére:
Brian Tracy - Phoenix Szeminárium ( hanganyag )
és könyv:
Brian Tracy - Maximális Teljesítmény
Tisztán és egyszerűen egy könyv, igen.Orvosok írták. Ez a termékekről szól, szóval, ha önfejlesztésre akarod, akkor ezt nem ajánlom.
Miért nem kéred el az anyagot az ismerősödtől, vagy kéred meg, hogy vásároljon neked a pontnélkülibe?
Szia!
Láttam pesti vagy, lehet menni nyilt napra és ott is lehet venni könyveket.A cd-ket csak a raktárban,ha van diszkont kártyád.
Tisztán egyszerűen. alapmű!!! Ezt minden csoportban ajánlják. A másik Nógrádi Bence könyvek.A következőket mindig a szponzid fogja ajánlani. Én a munkatársaimnak szoktam a Csodalámpát is ajánlani, olvasmányos, vékony, érthető!
Te FLP-s vagy, vagy csak szeretnéd a mi módszerünket átvenni!??!
Köszönöm Corinna!
Sokat segítettél, ha esetleg még eszedbe jutnak könyvcímek vagy DVD-k vagy hanganyagok, írd meg kérlek, mert szeretnék olyan profi ismereteket szerezni én is, amit az FLP-ben tanulnak az emberek. Még egyszer köszönöm!
abból amit a szponzor ad/ajánlj.Hiába mondom melyik az, mert az a ő csapata szisztémája, és csak tőle kaphatod meg.
Pontnélkülibe rengeteg könyv van(Hétköznapi harcosok; így működtesd; Csodalámpa, rengeteg füzet, Cd: Berkics, Varga Róbi, Üzleti ajánlat, Sikernaposak mind fantasztikus, DVD... stb... most így ennyi jutott eszembe.)
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen módszerrel tanultok/tanultatok német szavakat?
- Lecserélnénk a kanapénkat de annyiféle anyag létezik, hogy elbizonytalanodtam. Milyen anyagból érdemes? Mik a tapasztalatok?
- Az ilyen anyagból készült kanapé kikophat szerintetek, ha nem terítem le és ezen alszom?
- Hogyan tudok kiszedni penésszerű foltot essőkabátszerű anyagból?
- Milyen színű és milyen anyagból készül egy könnyen tisztítható konyhabútor?
- A festéshez használt hengerekkel kapcsolatban mit érdemes tudni? Melyik fajtát érdemes választani? És milyen anyagból?