Az ilyen anyagból készült kanapé kikophat szerintetek, ha nem terítem le és ezen alszom? (tudásbázis)
Végül is nem írta, hogy gond lenne.
Meg se szólalt még a kérdésfelvetés óta.
Lehet, hogy csak nem akarja letakarni. Ki tudja, miért nem. :D
Nem tudom, a kérdés alapja az is lehet, hogy imádja a kanapé huzatának az anyagát a bőrén. (Én egy időben takaróztam kifejezetten szúrós pléddel, huzat nélkül.)
Ez esetben szerezzen be ebből az anyagból való derékaljat, de azt nappalra szedje is le, azaz használja ágyneműként.
Hát azért egy lepedő nem ártana. És nem is lenne egészséges mindig ezen aludni. És ki sem nyitnád? Nem kanapé?
Szerintem nyisd ki és ágyazz meg rendesen. Majd ha vendég jön összekapod és rendet csinálsz:) Aludj kényelmesen:)
Mindegyik kikopik.
Terítsd le egy hozzá illő pléddel, aztán lehet rajta szunyókálni bármikor.
...Valami miatt a kanapéra száműzetett a fórumindító, és most bosszúból megágyazni se akar?
Legalább valamivel le kellene teríteni, mert azt a valamit könnyebb kimosni, mint a kanapét tisztítani.
....+ büdös lesz, + kilukad, stb.
""Légy ami lennél,férfi ", s ágyazz meg rendesen! DDD
Figyelj; ha lusta vagy, inkább ritkán ágyzz be!:))
1x kell megágyaznod aztán majd néha lekapod, ha vedég, vagy új nő megy! :))
Jajj, miket írkálsz a bőrünkről.DDDD
De igazad van!:))
A képeken nem látszik, milyen szálból szőtték.
De kopni mindenképpen kopik. A bőrünk is kopik, bármin fekszünk, csak nekünk utánanő.
Miért nem akarsz rátenni semmit?
Én nem hiszem, hogy kényelmes lenne ezen aludni. Azért egy lepedő nem ártana.
További ajánlott fórumok:
- Lecserélnénk a kanapénkat de annyiféle anyag létezik, hogy elbizonytalanodtam. Milyen anyagból érdemes? Mik a tapasztalatok?
- Farmer csizmához milyen anyagból készült szoknyát viselhetek, és mi az, amivel ne próbálkozzak?
- Szerintetek milyen anyagból készült ez a kosztüm?
- Kabátom kötött anyagból készült karját gépben mostam és megnyúlt! Van módszer, amitől összemegy?
- Milyen anyagból készült köldökpiercinget ajánlotok fémallergiás csajnak?orvosi anyagra is allergiás vagyok
- Szatén anyagból készült ruhát szabad vasalni?