Fiúnapi bulit szervezünk! Ha van valakinek valami jó ötlete, kérem írjon!! (beszélgetés)
Köszi a könyvcímet!
végülis elég prózaira sikerült( ők jelezték, hogy nem szeretnének szerepelni, hanem szeretnék jólérezni magukat), dicsőitettük őket, amit elég jól tűrtek!:)))Meg volt egy pár pikáns, humoros szöveg! Mindet a neten találtam!
Hogy sikerült a munkahelyi buli? Milyen ötleteket vetettél be?
Nálunk is volt egy céges családi nap, ahol a vetélkedőket az olimpia köré szerveztem.
Jajj, bocsi visszaért.
Geoff Tibballs: Minden idők legjobb játékai (több mint 500 játék veszélytelenek és szégyentelenek egyaránt)
Jó:
- ismert gyerekdal eléneklése többféle stílusban. A dal minden csapatnak ugyanaz, a stílusokat cetlikről húzzák: opera, techno, rapp, népies, sirató, roma.. Mindezt pl a csiga-bigára.
- sörcumizás előkével, "apuka" ölében
- hordószónoklat: a semmiről beszélni két percig. Lehet könnyíteni témaadással: bárányfelhők nemi élete
Van egy nagyon jó könyvem, amiben sok ötlet van, de most éppen kölcsönadtam. Ha visszaér megírom a címét.
Cetlire felírni dolgokat amit el kell végeznie a kihúzottnak. Ez is lehet kicsit cikis dolog is, ha belefér!
Bekötött szemmel megettik egymást valamivel. Az a legjobb ha valami jól kenődő dolog az!
Mindenkitől el kell kérni valamilyen személyes tárgyat és egy edényből kihúzva.. Mit érdemel az akinek a cucca a kezemben van? Itt aztán lehet dús a fantázia, és jókat kitalálni mit csináljon az illető.
Vagy csak nincsenek újabb ötletek! Nem sok helyen vannak már ilyen jó bulik!
Lennének még bolondos ötleteim, de azok eléggé vizesek vagy takarítósak lennének.
vizespóló verseny.
vagy ha jól megy a cégnek söröspóló verseny, pluszpont a nagy hasúaknak.
nagyon jók!Köszi!Ilyenekre gondoltam!
Ha van még valakinek ötlete szívesen várom!:)))
További ajánlott fórumok:
- Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Osztálytalálkozót szervezünk és egy embert nem találunk. Földhivatalban meg lehet kérdezni, hogy hol van a nevén ingatlan?
- 6 éves keresztlányommal programot szervezünk!vmi ötlet vkinek?