Feltöltőkártyásról havidíjasra váltottam neten! (beszélgetés)
valahol olvastam a magenta honlapján...de szerintem hülyeség...
ha kiküldik akkor már csak tudom használni, addigra csak elbírálják, mivel minden adatot megadtam a neten, nem hiszem, hogy valamit még el kéne küldenem
miért 2 hét az elbírálás? ezt mondták az ügyfélszolgálaton?
amúgy szerintem a dominós addig működni fog..
Szerintem kapsz még egy szerződést, amit alá kell írj, és vissza kell postázz.
A SIM az új lesz, a régi utána valószínűleg nem fog működni.
Szerintem új SIM-kártyát kapsz. Tisztáztad, hogy a számod biztosan megmarad-e?
A másik tétel az szerintem egy csekk lesz :)
SIM kártya Dinamikus 64k 3G SIM HLR 10 (1 db.),
Belépési díj Domino havidíjas átváltáshoz (1 db.)
ezt írták, hogy ezt hozzák....
Szia!
Szerintem úgy van itt is mint a többi szolgáltatónál, hogy küldenek üzenetet, ha valamit megrendeltél, lemondtál. Gondolom a szerződést viszik házhoz ami az előfizetéshez szükséges.
Sziasztok!
Most váltottam az interneten feltöltőkártyásról havidíjas előfizetőre a magenta szinu cégnél, az a kérdésem, hogy akkor ezt már biztos, hogy elfogadták és havidíjas leszek ha kiszállítanak valamit, vagy még elbírálják? Állítólag szerdáig házhoz hoznak valamit, de mit? nem értek ehhez...koszi a választ
További ajánlott fórumok:
- Telekom feltöltőkártyás telefon Domino Most megszűnése
- Adategyeztetés feltöltőkártyánál - létezhet az, hogy azért kell szerződésmódosítást csinálni mert új személyigazolványom van?
- Vigyázat! Feltöltőkártyás csalások!
- Miért nem kapok kedvezményt új készülékre meglévő havidíjasként a T-mobile-nál?
- Mobilnet feltöltőkártyás telefonra, Telekom, vagy Telenor, melyiknél éri meg legjobban?
- Rivotrilt váltottam ki ma és két különböző gyártó van feltüntetve a két dobozon