Felkeltsem etetni a kisfiam, vagy inkább ne, mi lenne helyes? (beszélgetés)
Kecske meg a ( lótej ) a legjobb a babaának ha a mienk kevés.
Ha éhes felkel és jelzi.
ne keltsd fel, semmi esetre sem. Gondold el, még csak ösztönei vannak, úgyis felkelne, ha éhes lenne! te sem örülnél neki, ha esetleg a legmélyeb álmodból keltenének, hogy most evés van :-) szerintem ne keltsd.
Egy ismerős állandóan keltegette a gyereket éjjel 11kor hogy egyen, és kibírja reggel 6ig. Egyszer elaludt, nem hallota az ébresztőt... Agyerek reggel 6kor kelt, és nem hiányzott nei akaja. A gyereknek sokszor több esze van, mint a szülőnek.
Az én gyerekem cukorbeteg, tehát otthon vagyok a témában. Nem esik le a cukra ha egészséges, mert az inzulintermelés épp az evéskor fokozódik... Előbb szárad ki minthogy a cukrával bármi történne.
Egyébként én akkor hagynám aludni, ha éjszaka is alszik. Ha nem akkor 3 óránként ébreszteném..
teljesen normális hogy ennyit alszik...nem törvényszerű 3 óránként etetni főleg ha szopis akkor igény szerint!!!csak természetesen nappal egyen rendesen de éjjel én úgy csináltam hogy kb 22kor cicizett utoljára és reggel 5ig kibírta anélkül.
ha nem ordít és nincs egyéb baja valószínű jól érzi magát:-)
További ajánlott fórumok:
- 21 hónapos kisfiam beteg. Kaptunk gyógyszert, de nem tudom vele bevetetni hogyan csináljam?
- Praktikákat és ötleteket kérek, hogyan tudnám este időben lefektetni, de inkább reggel időben felkelteni 3 éves kisfiamat..?!
- 5 éves kisfiam ma sírva kelt, hogy fáj a lába, térde inkább. Az egész napi sántítás után elvittem 1 röntgenre, de nem mutatott semmit. Sem f
- Kisfiam széklete 2. napja nyálkás, inkább lágy széklet. Tegnapelőtt volt benne egy kevés halvány véres valami. Szerintetek mi lehet ez?
- 3 hetes kisfiam arcán megjelent néhány, pattanáshoz hasonló kiütés. Ez mitől lehet? ill. ez normális vagy inkább orvosnak mutassam meg?
- Kisfiam inkább a felnőttekhez van szokva, most kezdi az ovit. Hamar be fog szokni?