Olvastam, hogy a dihidrogén-monoxid veszélyes, környezetre... (beszélgetés)
Mikor tini voltam, voltak azok a "fuck ...(adott ev)" freecardok a kocsmaban. Az oda is felkerult.
Egy kancsal kislannyal: "Ha nagy leszek, vad angyal leszek." Xdd
Az még más világ volt.
Most meg?????
Nem lesz jó vége.
Tudjuk milyen az oktatás és ez az eredménye. A gyerekemnél is azt láttam általánosban, hogy földrajzon is az volt a lényeg, hogy a szavannákról meg a dél-amerikai kéreglemezekről adjanak számot, Magyarország földrajzát meg alig érintették. Akik meg nem gimnáziumba mentek tovább, már nem is volt földrajz órájuk.
Persze amiről beszéltünk az általános műveltség, alap, ilyennek nem szabadna megtörténnie, hogy egy magyar ember ne tudja mi az országa fővárosa.
Én se vagyok már mai darab, nekünk mindent alaposan megtanítottak, legyen szó biológiáról, földrajzról, történelemről.
Taigetosz csak egy legenda. Ettől függetlenül el lehet gondolkozni ezen fikció bevezetéséről. Vannak igazán kártékony egyedek, bár ezek nem rendellenességgel születtek...
Budapesten kérdezték, azt írta Piroska, lehet magyarokat kérdeztek.
Én is láttam egy ilyen videót a tik-tokon, ott két fiatal magyar lányt kérdeztek és az egyik mondta Bukarestet.
62 támogató, atyaég! 😁
Hihetetlen.
Köszönöm.
Atyaég!
Ez mikor volt? Mármint az aláírásgyűjtés. Ilyet még nem hallottam.
Én már semmin nem csodálkozom.
Volt egy kérdezős riport.
Budapesten, két lányt kérdeztek meg éppen.
Mi Magyarország fővárosa, kapásból csípőből, Bukarest.
Akkor, mit várunk?
És el is jutottunk az oktatáshoz. Mert akik aláírták, ha elolvasták is a petíciót, nem gondolkodtak.
Visszasírkuk még a poroszos oktatást.
"A dihidrogén-monoxid-paródia egy olyan paródia, amelyben a vízre a "dihidrogén-monoxid" (DHMO vagy a H2O kémiai képlet) ismeretlen kémiai rendszeres elnevezésével utalnak, és a víz bizonyos tulajdonságait különösen aggasztó módon írják le – például a korróziót gyorsító képességét. (rozsdásodás) és fulladást (fulladást) okoznak – abból a célból, hogy a közönség körében riadalomra ösztönözzenek, hogy gyakran erkölcsi pánik, amely a víz betiltását, szigorú szabályozását vagy veszélyes vegyi anyagként való feltüntetését követeli.
A paródia mögött az a motiváció áll, hogy eljátsszák a kemofóbiát, és bemutassák, hogy a túlzott elemzés, az információs túlterheltség és a tudományos ismeretek hiánya miként vezethet félelmekhez."
FORRÁS: Wikipedia
Abban van igazság, hogy korrodál, meg ha a tüdődbe kerül meghalsz.
Sőt, pusztító árvizet is okoz, és a Föld 71 %-ban ebből áll.
De volt egy hülye, aki petíciót indított, és aláírást is gyűjtött, és alá is írtàk.
Nem csodálom hogy ezt csak névtelenül tetted fel.
Te biztos sört iszol ha szomjas vagy, meg a húslevest is azzal főzöd.
Nekem jó lesz a víz is.
🤣
További ajánlott fórumok:
- Takarítsunk környezetbarát módon!
- Mosható pelenka, avagy egy környezettudatos döntés
- Van rosszakaród a környezetedben?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- A mammográfia mennyire veszélyes? Olvastam, hogy a sugárzás nagyon káros...