Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Minden nap egy küzdelem fórum

Minden nap egy küzdelem (beszélgetés)

22. 55Judit (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:12
Drukkolok! Sok sikert!
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - 55Judit)
ma 17:10
Drága Juditkám,holnap 10 órára van időpontom a Polgármester Úrhoz! Van rá esély,mert nincs elég munkás a városra,nagyon reménykedem <3
20. 55Judit (válaszként erre: 19. - Birebora)
ma 16:25
Én már várom hogy írja mit intézett.
19. birebora (válaszként erre: 14. - 55Judit)
ma 16:20
Reméljük.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - 55Judit)
tegnap 12:12
Köszönöm <3
tegnap 12:09
ba) a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény (a továbbiakban: Flt.) szerinti álláskereső, ideértve azt az álláskeresőt is, akinek álláskeresőként való nyilvántartása a közfoglalkoztatási jogviszonya miatt szünetel (a továbbiakban együtt: álláskereső), vagy a megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól és egyes törvények módosításáról szóló törvény szerinti rehabilitációs ellátásban részesül,
16. 55Judit (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:08

Vannak helyek, ahol közmunkára csak kihalásos alapon lehet bekerülni. Nem tudni nálatok van-e szabad hely, mert úgy tudom megvan határozva egy összeg amit közmunkára lehet költeni. De szívből kívánom legyen szerencséd! ha ez nem akkor kérdezzél rá más lehetőségre. Hasonló a sorsunk, nagyon együtt tudok érezni veled.

Majd írd meg mit sikerült intézni.

tegnap 12:04
Rehabilitációs ellátást kapok,lehet mellette dolgozni,sőt együtt kell működni a munkaügyi hatósággal. Én pont azt olvastam a Kormányinfón,hogy a rehabosok jogosultak a közmunkára,de holnap kiderül.
14. 55Judit (válaszként erre: 11. - Birebora)
tegnap 08:53
Írja hogy a polgi jó ismerőse. Talán segít találnia valamilyen megoldást.
13. birebora (válaszként erre: 12. - Asztanaviszta)
tegnap 08:37
Értem, nem tudtam.
12. asztanaviszta (válaszként erre: 11. - Birebora)
tegnap 08:36
Akinek van valamilyen ellátása - pl. rokkantsági - az nem kap közmunkát. Ezt azoknak ajánlják akiknek semmilyen ellátásuk nincs.
tegnap 08:23
Én is sajnálom. Önkormányzat nem tud ajánlani valamit? Közmunka? Bár olvastam egy főcimet, hogy 2025.-ben a közmunka luxus lesz. Nem tudom mit takar, nem olvastam tovább.
10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:29
Sajnálom.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - 55Judit)
tegnapelőtt 18:25
Nagyon messze Észak Alföld Tiszántúl közepe
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - 55Judit)
tegnapelőtt 18:06
Nem munka miatt kérdezem.
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:05
Milyen távolságban élsz Balatonvilágostól?
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - 55Judit)
tegnapelőtt 17:49
Köszönöm <3
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:29

Na, hátha összejön! Így ismeretlenűl is drukkolok neked!

Én is voltam rokkantnyugdíjas nagyon pici pénzt kaptam, volt hogy tudtam munkát vállalni, volt hogy kifogott rajtam. Betegen minden százszor nehezebb. Drukkolok neked, a polgi biztosan tud segíteni valahogy.

Éppen a volt betegségek miatt lett kevés az öregségim is. nagyon megfontoltan kell vásárolni. Tavaly még elmentem egy kis szüreti munkára, idén már nem.

Írd meg majd mit intéztél! Drukkolok!

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnapelőtt 17:17
Köszönöm Juditka,hétfőn bemegyek és megkérdezem. Kórház a másik városban van,oda nem tudnék átjárni.Viszont jó ismerősöm az új Polgármester úr hátha tud segíteni valamit.
3. 55Judit (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:12
Ezt az önkormányzatnál kérdezd meg. Van ahol az önkormányzat irattárában iratok rendezését, válogatást is szokták még nyugdíjasokra is bízni. Kérdezzél rá, az önkormányzatnál tudnának-e adni néhány órás munkát. Vagy ha van kórház ahol élsz, vagy kisegítő nővérnek esetleg gyerek osztályra ahol valamivel könnyebb, vagy mosodára, konyhára ugyanott vagy iskolában, óvodában konyhai kisegítőnek. Itt felém ilyen helyek szoktak lenni. Egy ismerősömet szintén nyugdíjasként kórházban időpont foglaláshoz vették fel. Kérdezősködni kell. Errefelé tavasztól őszig szezonális munka is sok van. Feléd nem tudom.
tegnapelőtt 17:03
Esetleg közmunkásnak elmehetek? Oda felvesznek?
tegnapelőtt 16:33
El kell mennem valahová dolgozni,de ötven fölött hova vesznek fel vajon? Rokkant vagyok négy órában tudnék dolgozni de vidékre nem tudok eljutni városomban nincs ilyen munkahely. Érettségim és diszpécser szakmám van,de mikor beadom az önéletrajzomat és látják a koromat nem engem választanak. Valaki tudna segíteni,hogy honnan tudnék akár otthonról végezhető munkát vállalni? Egyedül már nem megy.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook