Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogy csinálják a gyomormosást? fórum

Hogy csinálják a gyomormosást? (tudásbázis)

tegnapelőtt 13:18
Szerintem ha rákeresel, még videón is megnézheted. Ami nincs fent a neten, az már nincs is.
15. Görögtánc (válaszként erre: 14. - Kacsahercegno)
tegnapelőtt 11:19
Ja, nekem is. :/ sajnos sok beteg emberbe botlottam már a neten.
14. Kacsahercegno (válaszként erre: 12. - Görögtánc)
tegnapelőtt 11:16
Nekem mindig az jut eszembe, hogy ezek tuti valamilyen fétis jellegű fórumok, volt itt az a tag is aki az érzéstelenítés nélküli szülésről érdeklődött sorozatosan, az emberek fura dolgokról fantáziálnak...
13. Görögtánc (válaszként erre: 11. - Liberal)
tegnapelőtt 11:14
De mi érdekel benne és miért?
12. Görögtánc (válaszként erre: 9. - Srcrss)
tegnapelőtt 11:13
Ja, nem írta a lefogást, de előző fórum alapján sztem az is érdekelné. :D inkább azt mondom gyerekek/emberek kiszolgálatott helyzetével kapcsolatos fórum. Fura érdeklődési kör.
tegnapelőtt 11:09
? Nem gyerekekre jegyeztem ki a kérdést, hanem a gyomormosásra. Csak azért kérdeztem hogy mi a különbség a felnőtt meg a gyerek között, mert nyílván máshogy reagál egy 30 éves felnőtt férfi meg egy 15 éves lány a gyomormosásra
10. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Liberal)
tegnapelőtt 11:08
Olyan hozzáértő személyzet van ott, hogy minden eshetőségre fel vannak készülve?
9. srcrss (válaszként erre: 8. - Görögtánc)
tegnapelőtt 11:08
Tényleg. 😄
8. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Liberal)
tegnapelőtt 11:06
Ez már a második gyerekek lefogásával kapcsolatos fórumod. 🧐
tegnapelőtt 10:56
Nincs rá szükség csak érdekel. Én úgy olvastam székbe ültetik az embert ehhez
6. L’Engel (válaszként erre: 3. - Liberal)
tegnapelőtt 10:45

Ezt ne vedd készpénznek, de gyomortükrözésnél is egy műanyagot tesznek a szádba, amire rá kell harapnod. Megeshet, hogy ezt mosásnál is alkalmazzák.

Miért érdekel a téma? Ugye nincs rá szükség?

tegnapelőtt 10:44
Gyerekednek lesz ilyen? Nagyon sajnálom.
tegnapelőtt 10:44
Oldalvást kell feküdni. Szerintem az összeharapáson nem kell aggódni. Inkább az, hogy kellemetlen, mert ugye kiváltja az önkéntelen öklendező reflexeket.
tegnapelőtt 10:40
Oké, de ülő fekvő helyzetben csinálják e, gyerek nem tud a csőre ràharapni stb?
tegnapelőtt 10:38
Szerencsére még nem volt ilyenben részem, de a különbség a felnőtt és a gyerek között szerintem csak a cső méretében és a bejuttatott folyadék mennyiségében lehet. Szóval cső bemegy, folyadékot beküldik, kijön a folyadék, hozza a tartalmat magával és ezt ismételgetik, amíg minden ki nem jön - elnézést, nem írom realisztikusabban.
tegnapelőtt 10:32
Akinek ki kell mosni a gyomrát, azt hogy csinálják, mi a különbség gyerekeknél, felnőtteknél

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook