Hörghurut meddig tart (beszélgetés)
Korzeti orvos mar hagyott kifakadni.ket fulre
A maradek dobhartyam nem jatek
Nekem pattog a fulem.
Megnyugtattak, hogy ez nem baj, ha meginnt uszni akarok.
En azert megnezetem a szakorvossal.
Ügyes vagy ha rájöttél a megoldásra. Nekem ez nagyon sok időbe tellett, kb. 25 évig volt idült bronchitisem. Munkahelyen maródott fel a légcsövem, ebből eredt a baj. Megszámlálhatatlan mennyiségű praktikát bevetettem az évek során, minden csak időszakos segítséget jelentett. Mígnem jött egy váratlan fordulat. Tavaly ősszel más eü. probléma végleges megoldására elkezdtem Ginepp cseppet szedni. Hatásos volt és láss csodát, a léguti problémám is teljesen megszűnt. Pedig tüdőfibrózisom is van, az oxigénszintem ezzel együtt is tökéletes lett. A Gineppet 4 hónapig alkalmaztam, és most hogy az immunrendszerem folyamatosan toppon legyen szedem a legjobb minőségű chlorellát és spirulinát. Ezeket főként a Lyme kór miatt. Ezek toppon tartják az immunrendszert, na és a nagy dózisú D3 vitamin K komplexxel.
Ezet azért írtam le, hátha talonba teszed. A megelőzés könnyebb mint a gyógyulás.😉
Nemigazán vagyok orvospárti én sem, de azért van igazságuk nekik is sok mindenben. Nem lehet hogy azért nem érezted megfelelőnek az orvos tanácsát mert olyat mondott ami nem jár azonnali eredménnyel? Tüneti megoldásra itt kaptál nagyon jó tanácsokat. A végleges megoldást ezek használata mellett az immunrendszered normalizálása hozhatja meg, mert a teljes gyógyulásod nagyban az immunitásodtól függ.
Mikor azt halljuk valaki meggyógyult magától azt jelenti, a saját immunrendszere megoldotta a problémát. Sajnos erre a legtöbb esetben rá kell segíteni. Erre vannak praktikák és étrendkiegészítők is. Azért írom ilyen határozottan amit, mert évek óta ebben élek és bőven van tapasztalatom.
Herbal Swisst kentem mellkasra.
Igen, már mindent megteszek, de már megőrülök.
Van infrám, 1-2 napig használtam csak, féltem, hogy attól besül a cucc.
További ajánlott fórumok:
- Segítség, már megint hörghurut!
- 2 éves fiam hetente (két hetente) hörghurutos, hörgőgyulladásos. Mitől lehet ez?Mit javasoltok rá?
- 1 éves kislányomnak megint ki jött a hörghurut betegsége, már minden orvosi utasítást megtettem. Hogyan tovább?
- Nem bírom beadni a 22 hónapos, hörghurutos kislányomnak a gyógyszereket! Aki járt már hasonló cipőben, segítsen!
- Sinupret cseppek.Tapasztalatok?Használta már valaki hörghurutra?
- Hasmenéssel, hányással, lázzal mentem el orvoshoz, meghallgatott, azt mondta hörghurutom van. Prixoter 500-at írt fel. Szedett ilyet valaki?