Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hörghurut meddig tart fórum

Hörghurut meddig tart (beszélgetés)

tegnap 23:02

Korzeti orvos mar hagyott kifakadni.ket fulre

A maradek dobhartyam nem jatek

14. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Marcius15)
tegnap 22:58

Nekem pattog a fulem.

Megnyugtattak, hogy ez nem baj, ha meginnt uszni akarok.

En azert megnezetem a szakorvossal.

13. Marcius15 (válaszként erre: 12. - 55Judit)
tegnap 18:13
Köszönöm. Érdekel minden ilyesmi. Alga már régóta.
12. 55Judit (válaszként erre: 11. - Marcius15)
tegnap 12:14
Az is egy rendkívüli hatású kiegészítő. De csak olvastam róla. A forrást válaszd meg jól mert ennél se mindegy. Az algánál pedig amennyiben érdekel, nem elég hogy BIO. Amire rátaláltam, azt a világ vezető algakutató és fejlesztő vállalata állítja elő. Ez biztos hogy nem szennyezett semmivel.
11. Marcius15 (válaszként erre: 10. - 55Judit)
tegnap 12:06
Nem semmi. Köszönöm, hogy leírtad. Megfontolandó. Alga ugye? Arról már hallottam. Én most pecsétviaszgomba kivonatot szedek.
10. 55Judit (válaszként erre: 8. - Marcius15)
tegnap 10:47

Ügyes vagy ha rájöttél a megoldásra. Nekem ez nagyon sok időbe tellett, kb. 25 évig volt idült bronchitisem. Munkahelyen maródott fel a légcsövem, ebből eredt a baj. Megszámlálhatatlan mennyiségű praktikát bevetettem az évek során, minden csak időszakos segítséget jelentett. Mígnem jött egy váratlan fordulat. Tavaly ősszel más eü. probléma végleges megoldására elkezdtem Ginepp cseppet szedni. Hatásos volt és láss csodát, a léguti problémám is teljesen megszűnt. Pedig tüdőfibrózisom is van, az oxigénszintem ezzel együtt is tökéletes lett. A Gineppet 4 hónapig alkalmaztam, és most hogy az immunrendszerem folyamatosan toppon legyen szedem a legjobb minőségű chlorellát és spirulinát. Ezeket főként a Lyme kór miatt. Ezek toppon tartják az immunrendszert, na és a nagy dózisú D3 vitamin K komplexxel.

Ezet azért írtam le, hátha talonba teszed. A megelőzés könnyebb mint a gyógyulás.😉

9. Marcius15 (válaszként erre: 4. - Birebora)
tegnap 10:33
Ezt olvastam már máshol is, hogy az hatásos tud lenni. Köszi.
8. Marcius15 (válaszként erre: 7. - 55Judit)
tegnap 10:32
Köszönöm. Igen, az immunrendszeremet is erősítem. Most úgy néz ki, a Salvusos inhalátor segít. 10 éve egyébként már ketesztül mentem ezen, és nagyon igazad van, amit írsz, mert két hónapig szenvedtem akkor, már Beroudal-sprayt írtak fel, annyira fulladtam, és egyik reggel úgy keltem fel, mintha elvágták volna.
7. 55Judit (válaszként erre: 3. - Marcius15)
tegnap 09:31
Bátran használhatod, nem lesz bajod tőle. Ha sikerül bármivel megszüntetni a tüneteket, az immunrendszered is aktívabban tud dolgozni a teljes megoldáson.
6. 55Judit (válaszként erre: 4. - Birebora)
tegnap 09:29
Én is hallottam, tényleg jók.
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Marcius15)
tegnap 09:28

Nemigazán vagyok orvospárti én sem, de azért van igazságuk nekik is sok mindenben. Nem lehet hogy azért nem érezted megfelelőnek az orvos tanácsát mert olyat mondott ami nem jár azonnali eredménnyel? Tüneti megoldásra itt kaptál nagyon jó tanácsokat. A végleges megoldást ezek használata mellett az immunrendszered normalizálása hozhatja meg, mert a teljes gyógyulásod nagyban az immunitásodtól függ.

Mikor azt halljuk valaki meggyógyult magától azt jelenti, a saját immunrendszere megoldotta a problémát. Sajnos erre a legtöbb esetben rá kell segíteni. Erre vannak praktikák és étrendkiegészítők is. Azért írom ilyen határozottan amit, mert évek óta ebben élek és bőven van tapasztalatom.

4. birebora (válaszként erre: 3. - Marcius15)
tegnap 09:15
Azt nem ismerem. Nem sül be a cucc, hanem föloldja az infra. Én is megőrültem már a macskaszart is magamra kentem volna és akkor kinomban a házizsirt próbáltam. Tényleg jó volt. Sokkal jobb és könnyebb volt utána.
3. Marcius15 (válaszként erre: 2. - Birebora)
tegnap 09:04

Herbal Swisst kentem mellkasra.

Igen, már mindent megteszek, de már megőrülök.

Van infrám, 1-2 napig használtam csak, féltem, hogy attól besül a cucc.

tegnap 08:34
Van infralámpád? Az is jó lehet. Nekem megállitotta a folyamatot. Sajnos ma már nem ritka az 1 hónapig, 5-6 hétig tartó köhögés sem. Szerintem mindent megcsinálsz amit lehet. Wickvaporub a mellkasodra, próbáld ki. Vagy nagyanyáink mondták, nekem bevált házizsir a mellkasodra lefekvéskor. Vékonyan bekened, rá egy zsepi és úgy a hálóing vagy pizsama. Ja és sok folyadék, meleg tea, vagy amit szivesen iszol. Egy misét megér. Türelem. Javulást kivánok.
tegnap 06:38
Orrmelléküreg-gyulladásból krónikus hörghurutom lett, ami száraz köhögéssel kezdődött két hete, de átváltott hurutosba egy hete. Nagyon nehezen tisztul, pedig már mindent kipróbáltam. Szedtem antibiotikumot két hete, igazából semmi változás. ACC-t 3 napja hurutoldó teákkal. Tegnap kezdtem inhalátort is használni. Viszont érdekes, hogy lefekvés után száraz köhögőrohamom van pár napja egy kis ideig. Aztán jön a hurutos. Akinek volt hasonló tapasztalata, hogy mászott ki ebből? Orvosnál voltam, nem tervezek visszamenni, mert a patikában több hasznos dolgot mondott a patikus, mint a doki.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook