Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Létezik olyan, hogy egy adott személyt megfenyegetnek és azért szakít? fórum

Létezik olyan, hogy egy adott személyt megfenyegetnek és azért szakít? (beszélgetés)

1 2
54. Érdekes73 (válaszként erre: 48. - Iconic)
tegnap 10:46
1 hónap csak próba nem elkötelezettség szerintem.Te többet gondoltál bele mint ő.
53. Ruslan (válaszként erre: 30. - Elbb)
tegnapelőtt 17:57

Értem. Mondjuk itt mifelénk falun az olyanokat, mint ő, jól helyben hagyják. Itt mindenki ismer mindenkit és amellé állnak, aki nem gazemberkedik. Itt nálunk ellátnák a baját és meghúzná magát.

Az jó ötlet, hogy elmész hozzá éppen amiatt, amit írtál és figyeld a mozdulatait, mert hazudhat. Én is arra tippelek, hogy miatta utasított vissza hirtelen, mert ugyebár hirtelen döntött másképp. De ez csak tipp, én nem tudhatom.

52. Miss Sárika (válaszként erre: 1. - Iconic)
tegnapelőtt 17:49
Véletlenül nem Andersen ükunokája vagy? 🙂
51. elbb (válaszként erre: 48. - Iconic)
tegnapelőtt 17:25

Valószínűleg azért fáj jobban, mert te több érzelmet tápláltál iránta.

Bármit is fog magyarázatként adni( már ha fog) én tuti fenntartásokkal kezelném ezek után. Azt írod, ő is több randin van túl, tehát keresi a megfelelő egyént. Simán lehet, hogy ahogy sokan teszik ezt, próbálkozott és talált mást, jobbat. De ahhoz gyáva volt, hogy megmondja az igazat. Így elővette a jó öreg aduászt...nem vagyok felkészülve a kapcsolatra, nem érzem hogy szerelmes vagyok...blablabla...

Nézd, én megértelek téged, mentem már át ilyenen. Amikor az egyszerű magyarázatot nem akarta az agyam elfogadni. De akárhányszor mentem utána az igazságnak, mindig az lett a vége, hogy más került a képbe.

50. Pulcsis (válaszként erre: 49. - Iconic)
tegnapelőtt 15:47

Úgy izgatsz, mint meztelen csigát a kilakoltatás.

Látom, szeded a fogalmazásgátlót 🤣

49. Iconic (válaszként erre: 47. - Pulcsis)
tegnapelőtt 15:42
Azért csak felizgattam a fantáziádat,mert folyamatosan ide kommentelelsz😗😃
48. Iconic (válaszként erre: 45. - Elbb)
tegnapelőtt 15:41
Persze hogy bántja az önerzetem,de azért 1 hónap,nem 1-2 randi.Többszöri együtt alvás és közös tevékenységek,aki nem gondolja komolyan,az nem mutatja be a gyerekeit és nem csinál átjáró házat.Jó pár szakításon túl vagyok, általában mindig elfogadtam és nyilván fájt mindegyik,de itt valami iszonyat fájdalom, düh és furcsa érzés van bennem,ami nem hagy nyugodni,ez a fura az egészben.Ismerem magam,tudom hogyan kezelem,de itt valami egészen más érzes van bennem,nem tudom szavakban foglalni,de más.
47. Pulcsis (válaszként erre: 46. - Iconic)
tegnapelőtt 15:36
Már online dobnálak 🤣🤣🤣
46. Iconic (válaszként erre: 43. - Pulcsis)
tegnapelőtt 15:26
Az tuti,a sok vihigó fej a kommenteid mellet,nem a legélesebb késre utalnak a fiókban 😃Szóval hamar elballagnál.
45. elbb (válaszként erre: 39. - Iconic)
tegnapelőtt 15:23
Dehogy nincs ilyen. Még a párom előtt társkeresőztem. Jajj, könyvet tudnák megtölteni a sok kamus egyedből, akik 1-2 randiig mindenben partnerek együttműködőek voltak, majd hirtelen ilyen-olyan indokkal szakítottak, vagy kiprovokálták a szakítást. Hidd el, nincs igazság. Neked az önérzeted bántja hogy így alakult, ezért nem tudod elfogadni az ő indokát. Ő meg vagy igazat mond vagy nem.
tegnapelőtt 15:21
Minden létezik.
43. Pulcsis (válaszként erre: 40. - Iconic)
tegnapelőtt 15:15
HA Hozzád szólnék, a felét nem értnéd annak amit mondok 😅😂😂😂
42. libikóka (válaszként erre: 39. - Iconic)
tegnapelőtt 15:14

Az igazsághoz nem de a zűrhöz biztos közelebb kerülnél,hogy gondolsz kérdőre vonni egy vadidegent.Pláne a magánügyével kapcsolatban?

Semmi közöd hozzá,,Tudom ,hogy bánt,,de viselkedj józanul.

41. Amaunet (válaszként erre: 39. - Iconic)
tegnapelőtt 15:08

"Ilyen a mesében nincs"

Nem nézel török sorozatokat?

40. Iconic (válaszként erre: 38. - Pulcsis)
tegnapelőtt 15:04
Nem vagy vicces😂Pont az jött be neki,hiszen mondta, hogy az utóbbi időben randizgatott,de engem talált a legizgalmasabbnak,a többi mind egy unalmas pancser volt.Te meg így nagyon eldöntöd a stílust írás alapján,élőben még a szemem előtt, kettőt nem tudnál szólni,te kis vicces 😅
39. Iconic (válaszként erre: 37. - Libikóka)
tegnapelőtt 15:02
Persze nem tudnék dönteni,bárki bármit mondhat ez így igaz,de talán közelebb kerülnék az igazsághoz.Az a baj,hogy nagyon zavar az egész,maga a szakítás is,de úgy érzem hazudott és valami nagyon nem kerek az egészben,az ismeretek alapján.Ilyen a mesében nincs, hogy valaki viszonozza az ember érzelmeit és előző nap minden ok,majd másnap mintha egy teljesen más ember lenne.Elhihetitek,de titeket,ugyan úgy zavarna ez az egész dolog.Nyilván a tényen nem változtat,de valamiért az egész miatt,van egy olyan furcsa érzésem.Jó pár számításon túl vagyok,de itt valami egészen mást érzek,ezt nem lehet szavakban foglalni.
tegnapelőtt 15:01
Számomra relevánsabb, hogy kiábrándult a stílusodból 🤣
37. libikóka (válaszként erre: 32. - Iconic)
tegnapelőtt 14:43

Egy hónapja ismered a hölgyet ,,még ez is nagyon friss,,bemondás alapján akarsz kontaktot felvenni egy ismeretlennel?

Szóval így már lenne egy kétismeretlenes problémád,,és még bonyolultabb lenne.Tudnál dönteni ki mond igazat?

36. Iconic (válaszként erre: 35. - Bozsu55)
tegnapelőtt 13:34
Milyen kifogás keresésre gondolsz? Mármint az ő részéről írányomban?
35. bozsu55 (válaszként erre: 33. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 13:12
Így igaz, de most kifogás keresésnek pont jó.
34. Iconic (válaszként erre: 33. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 13:10
Én én ugyan ezt mondtam neki.Kérdeztem tőle,ha még 10 évig ez megy,akkor 10 évig,így akar élni? Mondtam neki,engedje el,tudom nehéz,de ha boldog életet akar élni,akkor muszáj lesz,mert sanszos hogy azt a pénzt nem fogja viszontlátni.
33. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Iconic)
tegnapelőtt 12:39
Szerintem intsen búcsút annak a pénznek és végre döntse el a hölgy, hogy mit akar. Nincs utálatosabb dolog, mint másokra mutogatni, kifogások mögé bújni. Valószínűleg azt a pénzt soha nem kapja vissza, és szerintem ezt ő is tudja.
32. Iconic (válaszként erre: 28. - Ruslan)
tegnapelőtt 12:29
Áá ez hülyeség,annyit nem ért az egész,nem akarok börtönben kerülni.Arra viszont gondoltam,hogy felveszem vele a kontaktot és megkérdezem az ő oldalát.Mert lehet valami teljesen más az igazság...
31. Iconic (válaszként erre: 29. - Enissa)
tegnapelőtt 12:14
Nem gondolnám,hogy bunkó lettem volna,csak megkérdeztem hogy nektek is biztos volt olyan,hogy nem szeretkeztetek,hanem keményebben részesítettétek előnyben.Ha úgy jött le,akkor bocsi.
30. elbb (válaszként erre: 28. - Ruslan)
tegnapelőtt 12:02
Ha elveri a volt pasit, akkor neki ebből mi előnye származik? Meghurcolják testi sértésért, ha esetleg erősebb a pasi, akkor az még jobban megveri, vagy bosszút áll, és ráküld másokat. Hidd el, az erőszak semmilyen esetben nem lehet megoldás.
29. Enissa (válaszként erre: 25. - Iconic)
tegnapelőtt 12:02

Á, dehogy.

Szimpatikus vagy rettenetesen, ha nem tetsző a válasz, átmész bunkóba.

28. Ruslan (válaszként erre: 26. - Iconic)
tegnapelőtt 11:58

Én a helyedben elverném a volt szeretőjét, mert ha nem is igaz a fenyegetőzés

az biztos igaz, hogy lopott tőle pénzt. Mert ez lopás. Tehát tőle lenne inkább esély megtudni az igazat, vagyis a férfitól.

tegnapelőtt 11:57
létezik
26. Iconic (válaszként erre: 24. - Elbb)
tegnapelőtt 11:55
Írtam igen,hogy rossz volt a megfogalmazás,de volt amikor szeretkezés volt,volt amikor dugás.Szó szerint mondta,volt ilyen,hogy most azt akarja,hogy jól dugjam meg és ne finomkodjak.Most mit mondjak erre?Én kérek elnézést...😃De a kérdés lényegén nem változtat.
25. Iconic (válaszként erre: 23. - Enissa)
tegnapelőtt 11:53
Jó oké... rossz volt a megfogalmazás,de a kérdés lényegén nem változtat.Egy pár van amikor szeretkezik és van amikor a keményebb aktust részesíti előnyben.Gondolom nektek még akkor nem volt olyan?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook