Téged nem idegesít, amikor a "fogadd el önmagad, ne légy gátlásos" újságcikkben a fotón hibátlan külsejű személyt mutatnak? (tudásbázis)
Újságcikkben a fotón hibátlan külsejű személyt mutatnak.
Engem nem zavar, ha ez volt a kérdésed.
Egyébként...sokan naivan azt hiszik, hogy a cimlapokon szreplő lányok elégedettek és boldogak...vajon?
PL: Vegyük egyik volt osztálytársnőm. Ő az én szememeben nagyon szép. Magas, szép alakja van, formás, kreol bőre van, és az arca is igazán szép..
Ő másképpen gondolja..szerinte neki fogynia kellene..
Ne gondoljuk azt, h más megvan magával elégedve, csak azért mert mi tökéletesnek lútjuk őket.
Olvastam is valahol, hogy az emberekkel az a baj..hogy összehasonlítják saját maguk valós életét azzal amit mások életében látnak..
Én talán még nem is ismertem olyan embert aki ugyan olyan volt a "szabadban" mint a valós életben..a valós életben, az önbizalomtól kicsattanó ember sokszor eltünik és marad helyette egy életunt, bánatos ember, akinek megvan a maga baja..
Végső soron, azzal, hogy sokan kifele mást mutatnak, mint ami valójában van..semmi gond nincs...igy legalább megszabadulnak mások sajnálatától, itéletétől.. :)
Andrew Matthews: Barátkozni jó!
Amugy a más könyvei is nagyon jók :) nekem bejön a stilusa :)
Az a helyzet, hogy még sok-sok ilyen címlaplány fog a szemünk elé kerülni életünk során. Ez van, ezen nem tudunk változtatni!
Igazságtalan, irreális, de ne hagyjuk, hogy elvegyék az önbizalmunkat!
Találjuk meg az arany középutat az önteltség, és az önbizalomhiány között! Ez csak a mi döntésünkön múlik!
...en 105 kilo voltam, es most 73 vagyok, de nyaron 69 szoktam lenni.
nem a kulso a fontos, hoyg el tudd magad fogadni.
sok embernek sokkal tobb gondja baja van, mint az,hogy milyen a kulseje---
pl .nekem is van sokkal fontosabb:
hazkolcson, kulombozo szamlak...gyerekek...munakhely...
no, ez az, ami aggaszt, es nem az ami a magazinokban van.
ne haragudj, semmi rosszindulat nincs bennem, de te nagyon raeros lehetsz, ha ilyen butasaggal foglalkozol.
jo napot
ha szabad megjegyeznem nekem egy könyv segített megváltoztatni a nézetemet magamról az életről..
ha gondolod megíroma cimét :)
Lehet sokaknak rosz az önképe...pl aki 170 cm 50 kg s még fogyni szeretne.. én 145 cm vagyok 45 kg..és igaz, hogy a hasam nem deszka lapos..de egyáltalán nem nevezném magam még csak dundinak se..
És nem mondhatném, h igy volt ez mindig, h elégedett voltam a külsőmmel..és most se mondom azt, h mindennel elégedett vagyok..de mégis jol érzem magam.
Ahoz képest, h régen mennyire zavart az alacsonyságom, kreol bőrőm...most pont ezekért érzem magam különlegesnek és szépnek :)
Elárulod hogyan lehet leküzdeni?
Ha nem akarod itt akkor nyugodtan írd meg priviben.
További ajánlott fórumok:
- Helytelen, idegesítő szavak
- Ez idegesít téged? Válaszolj és kérdezz újat!
- Írd le azt a szót ami idegesít, vagy nagyon nem tetszik :P
- Van autód? Mi az amit utálsz, mi az ami idegesit ha közlekedsz?
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Akit idegesít az anyósa az csatlakozzon...