Kun Péter (Kunos) halála - EDDA (beszélgetés)
A mai vilägban a repüles az egyik legbiztonsägosabb közlekedes.
En ezt igy tudom.
Mondom ezt ugy, hogy mär több mint 70 x repültem az eletemben es meg mindig itt vagyok.
(azon töröm a fejem, hogy häny eves kortol szämitok en öreg, idös embernek?)
1. Semmit nem tudok rólad és nem is tartom szükségesnek. Nem, forditva sem.
2. Nem téged tituláltalak butának, meg sem szólitottalak, hovatovább a hozzászólásodra sem reagáltam.
3. "...két keréken tényleg veszélyesebb a közúti közlekedés. Ezt vitatni butaság." - általánosságban irtam, miért vetted magadra? Amit egyébként meg nem vitatsz. "Ezt nem vitattam"- irod. Aminek felettébb örülök hiszen igazolod a véleményem. De akkor tulajdonképpen mi bajod? Szerintem magad sem tudod.
Érts jól szöveget és ne hagyd figyelmen kivül a szövegkörnyezetet se.
Ja, és nem kell tőlem olvasnod semmit. Én is most látom először a nickedet. És ez igy van jól:)
Nem lehet a repülést és a motorozást összehasonlitani mert két külön világ. Mindkettővel lehet közlekedni, el lehet jutni Á-ból B-be de tök más módon. Körte-alma esete.
További szépeket neked!:)
Igazad van most is.
Örülök, hogy vegre belättad..-DD
Ezt nem vitattam. Csak az általánosításnak szerettem volna ellentmondani, miszerint a két keréken közlekedők rövidebb ideig élnek. Szerintem ez az általánosítás a butaság.
A repülés, úgy tudom statisztikákból, még veszélyesebb.
Nem ismerlek, nem olvastam tőled semmit itt a Hoxán, de nem is tituláltalak egy félreértelmezett állítás alapján butának. Te mit tudsz rólam, hogy butának titulálsz?
Egy dologban valóban hibáztam és ezért bocsánatot kérek tőled: nem néztem meg az adatlapodat, hogy lássam, kivel szeretnék vitázni.
Egy idős ember, aki női feneket tesz ki az adatlapjára a profilkép helyére és akinek minden második hozzászólásában nyálcsorgatva szerepel a "sex" szó - az nem vitapartner.
Még szerencse, hogy a többség itt a Hoxán nem ilyen.
"Ket kereken ältaläban rövidek a motoros eletutak...
Ennyit irtam ide tenykent az elejen.
Es ebböl kerekedett ez a vita...
Nos engem nem köt ez le különösebben.
Ha szerinted neked van igazad, akkor äm legyen.
Kär erre több szot vesztegetni.
A 12. point peldäul tök ertelmetlen.
Ha vetlen, ha hibäs egy motoros, egy autoval szemben mindig ök huzzäk a rövidebbet.
Ezert irtam, hogy ket kereken ältaläban rövidebbek a motoros elet-utak...
Nekem szemelyesen volt olyan barätom akit egy bepiält soför autoval elütött.
A motoros tök vetlen volt, megis az egyik karjät es a läbät leamputältäk a korhäzban, a többi szervi bajai mellett.
huszoneves fiu volt, es öt kesöbb sem vigasztalta a tudat, hogy vetlen volt es nem ö volt a hibäs.
Fiatalon, önhibäjän kivül valaki Krüppel lett, vagyis bena, rokkant, nyomorek egy eleten ät.
Neki meseld az okos erveidet es ne nekem.
Ven tyuk letedre hatalmas butasägokat irsz.
Kerlek, ne engem szorakoztass speziell az iromänyaiddal.
Ó nem, én már vén tyúk vagyok :-)
A fiam motorozik, 8 éve. Ismerem őt és ismerem a motoros barátait.
Igen, te gondold át.
Te írtad ezt az átgondolatlan, általánosító mondatot: "Ket kereken ältaläban rövidek az eletutak..."
És ezt is te írtad: "Ennek semmi köze a felelősségteljesen motorozó emberekhez."
A két mondat közül csak az egyik lehet az igaz.
Kérdésedre a válasz, hogy Magyarországon élek. Ennek mi köze bármihez?
En gondoljam ät????
Hät hol elsz te?
Teny, hogy a ket kereken motorozo huzza mindig a rövidebbet.
Ennek semmi köze a felelősségteljesen motorozó emberekhez.
Ezt azért átgondolhatnád...négy keréken nem történnek balesetek? Hány ember lesz száguldó autók által okozott baleset áldozata?
Pont annyi felelősségteljesen motorozó ember van, mint óvatosan vezető...
Szerinted , hogy lehetett?
Van valami elképzelésed saját módon?
Nem haragszom, ne túlozd el. És elnézést sem kell kérned senkitől. Csak meglepődtem főleg a "szándékosság" felvetésén.
Természetesen nem csak naprakész friss témákról lehet csevegni.
További ajánlott fórumok:
- Jehova tanúi miért Krisztus halálát ünneplik, és nem a feltámadását?
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- Néha azon kapom magam, hogy mások halálán gondolkodom. Ez miért van?
- Mi történik a lélekkel a test halála után?
- Kívántad-e már valaki halálát?
- Szüleim halála utána a 4 testvérem kirakhat a házból?