Kisfiam inkább a felnőttekhez van szokva, most kezdi az ovit. Hamar be fog szokni? (tudásbázis)
Szia!
Az én unokaöcsém is felnöttek között nött fel,úgy is viselkedik mint egy felnőtt, és sajnos késön is vették fel az oviba csak tavaly kezdhette el mikor már a huga is ment. Még most sem szokta meg,ez a második év,hogy oviba jár,februárban lesz 7 éves, nem engedték suliba(mert szerintük lusta,akaratos) és most unatkozik mert ráadásul vegyes csoportok vannak az oviba ami azt jelenti, hogy a kis-, középső-, és nagy csoportosok vannak egy-egy csoportban.
Szia!
Az én kislányom is felnőttek közt van sokat, és volt is, gyerektársasága nem volt. Az oviban én már első napon otthagyhattam, mert azt mondta, hogy menjek el. :) Azóta egyszer sírt csak, hogy nem akar ott maradni, de akkor apukája itthon volt és azért. (messze dolgozik a párom) Mindig alig várja, hogy hétfő legyen és mehessen. :)
Szia!
Mi szeptemberben kezdtük.Az én fiam is jobbára felnőttek közt van mivel nincs a rokonságban közeli ismerőseim közt gyerek akivel sokat együtt lett volna.Ennek ellenére ugy beszokott mintha mindig is oda tartozott volna,szeret járni,már az első héten megállapitotta 2 kislányt nem szeret, három barátja és egy szerelme van.Semmi baj nem volt eddig(kopp-kopp) vele,egyszer sem sírt hogy nem akar menni vagy ott maradni.Bár az is igaz hogy ott az ovis társaival nem merül közös játékba,inkább csak figyeli őket,de nem mer odamenni,majd talán később.
Szia! Ez teljesen egyéni, de általában lehet levonni következtetéseket abból, hogyan viselkedik a játszótéren, a te baráti köröddel, rokonokkal, ismerősökkel...
Mennyire ragaszkodik hozzád? Az unokahúgom képtelen meglenni az anyja nélkül, bár Ő még csak bölcsis, de szinte lehetetlen beszoktatni.
Az én gyermekeimet (kis túlzással) a második napon ott lehetett hagyni őket, semmi gond nem volt!
Sok sikert nektek!
További ajánlott fórumok:
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Praktikákat és ötleteket kérek, hogyan tudnám este időben lefektetni, de inkább reggel időben felkelteni 3 éves kisfiamat..?!
- 5 éves kisfiam ma sírva kelt, hogy fáj a lába, térde inkább. Az egész napi sántítás után elvittem 1 röntgenre, de nem mutatott semmit. Sem f
- Kisfiam széklete 2. napja nyálkás, inkább lágy széklet. Tegnapelőtt volt benne egy kevés halvány véres valami. Szerintetek mi lehet ez?
- 3 hetes kisfiam arcán megjelent néhány, pattanáshoz hasonló kiütés. Ez mitől lehet? ill. ez normális vagy inkább orvosnak mutassam meg?
- Felkeltsem etetni a kisfiam, vagy inkább ne, mi lenne helyes?