5 éves kisfiam ma sírva kelt, hogy fáj a lába, térde inkább. Az egész napi sántítás után elvittem 1 röntgenre, de nem mutatott semmit. Sem f (tudásbázis)
Kedves Hozzászólok. Gyermekkorban a láb és ízületi fájdalom okait teljes részletességgel leírtátok.
Nagyon fontosnak tartom a teljes , minden felsorolt kórképre kiterjedő kivizsgálást. Nem szabad figyelmen kívül hagyni egyetlen lehetőséget sem. Főleg a leukémia és a vírusfertőzés lehetőségére kell nagyon figyelni!!A kezeletlen vírusfertőzésből nagyon könnyen lehet leukémia! Ha minden rendben van,- javaslom ,hogy minden kisgyermek téli időszakban, egészen április végéig kapjon D3 vitamint. Támogatja az immunrendszert, a csont és a maradandó fogak egészségét. Bátran kérjétek Gyermekgyógyásztól.
SZIA!
Kisfiam is 5 éves 2 hete volt ugyan ez!!!
Csípő-izület gyulladás! Vidd vissza, csak ultrahanggal látszik!
Semmi komoly egyébként, de kell egy teljes vérkép hogy tudják mi az oka, egyébként kb egy hétig ne használja. CsaK ÜLJÖN, FEKÜDJÖN. hidegvizes borogatás, c-vitamin, esetleg kalciumos pezsgőtabletta. Nekünk azt mondták hogy egy náthavírustól van.
Éjszaka az én 5 éves gyerkőcöm is sírva kelt, hogy fáj a térde.
Korábban már többször előfordult, hogy a talpait fájlalta éjszakánként. Arra egyértelműen azt mondták, hogy a lúdtalp okozza, és olyan gyorsan nő, hogy bokasüllyedése van.
DE ez most engem is megijesztett, hogy a térde fájt.
Most lett hat éves a lányom,de már hosszú hónapok óta küszködünk a lábfájással.Néha éjszaka is felsír:(
Gyógytornára hordjuk,gyenge a talpa,a bokája.
azon kívül nem bírják a csontjai a hirtelen növést.
Nekem is volt hasonlóm 5évesen meg 16évesen is...
nekem is vírusfertőzés következménye volt...
sajnos az utolsó későn lett diagnosztizálva és azóta is szenvedek vele....egy labor nem ártana....
jobbulást...
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam három éves, most alig 15 perce kelt fel, 37.6-ot mutatott a hőmérő. Lázas lehet, vagy a melegtől emelkedett a hőmérséklete?
- Ha a rendes cukormérővel, megmérték a cukromat, és 11, 3 -at mutatott, nagy a valószinűsége , hogy cukorbeteg vagyok?
- Egy gyümölcsnap ma? Neked is undorítóan sokat mutatott ma a mérleg? :S
- Volt már valakinek olyan, hogy az ultrahang nem mutatott terhességet és mégis az volt?
- Elvinnétek két nap után röntgenre?
- Miskolcon a MÁV fogászati röntgenre hány órától lehet menni?