Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szombathelyen és környékén tudna valaki ajánlani jó állatorvost és kutyakiképzőt? fórum

Szombathelyen és környékén tudna valaki ajánlani jó állatorvost és kutyakiképzőt? (tudásbázis)

7. Mancika_76 (válaszként erre: 4. - Sütikee)
tegnap 20:29
Köszönöm
tegnap 16:06

[link]

Ez nincs messze. Es nagyon jok. Vagy ha felhivod oket, konkret problemaval, tudnak ajanlani szombathelyit. Rotgenhez, mutethez regen nekem ajanlottak szombathelyit. Es nagyon lelkiismeretesek.

5. Sütikee (válaszként erre: 1. - Mancika_76)
tegnap 12:24
4. Sütikee (válaszként erre: 1. - Mancika_76)
tegnap 12:24
Szombathely mellett Toronyban rendel Dr Horváth Imre, őt ajánlom! Én hozzá vittem a kutyámat, miután több orvos is félrediagnosztizálta! Ő kikezelte, már csak benne bízom meg! Facebookon megtalálod őket. Mindjárt linkelem
3. Mancika_76 (válaszként erre: 2. - Andi6020)
tegnap 11:00
Melyikben ?
tegnap 08:45
Érdemes lenne helyi Facebook csoportban érdeklődni
tegnap 00:11

Sziasztok Szombathelyen és környékèn keresek idősödő betegeskedő kutyámnak jól diagnosztizáló állatorvost. Olyat, aki valóban jól lövi be, hogy mi okozhatja a fájdalmat kutyámnak.

Segítsetek , ajánljatok szombathelyen és környékén (másik) kutyusomnak kutya oktatót.

Köszönöm

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook