Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Élet nevű játék fórum

Élet nevű játék (beszélgetés)

12. birebora (válaszként erre: 11. - Zf)
ma 18:35

Attól nem lesz jobb, ne csináld. A gyereked ezt látja, fújd fel magad, állj talpra és kijössz belőle. Ennyi idős a nagyobbik unokám, bele sem merek gondolni.

Kérdeztem már, szüleid, rokonaid? Kérj segitséget.

11. Zf
ma 17:26
Sziasztok még mindig kilátástalanul, nem látom a kiutat ebből. Nyugtatózom magam így könnyebb.
ma 13:42
bízz a jóban.
ma 12:55
Hogy vagy kedves FI?
tegnap 08:36

De birod, mert birni kell! Kitartás és menni, menni előre fától-fáig. A gyereked miatt nem adhatod fel.

Irj ki mindent magadból. Csináld amit Amaunet irt. Én sem tudok jobbat, ez a megoldás.

Sajnálom ami a tesóddal történt és a lányával történik. Ezek embert próbáló dolgok. De te és a gyereked egészséges. Nem tudsz jobban fizető állást vagy valami pluszt vállalni?

Szüleid? Rokonaid?

tegnap 07:48
Kedves FI! Remélem tudtál aludni éjjel és már másképp látod a dolgokat. Már "csak" a gyermeked miatt sem adhatod fel. Gondolj bele mi lenne vele.Ha gondolod írhatsz privibe is,ha tudok segítek. Kitartást! Fel a fejjel!
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Zf)
tegnapelőtt 23:29

Arra gondolj mi lesz a 12 éves gyermekeddel, ha elhagynád.

Ő az anyját veszítené el, mint anya nem tehetsz ilyet vele.

Nem ő kérte az életét , felelős vagy érte.

5. timycat (válaszként erre: 1. - Zf)
tegnapelőtt 23:24

A gyerek miatt nem adhatod fel!

Újra kell struktúrálni az életet. Meg egy pszichológus se ártana.

4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Zf)
tegnapelőtt 22:54

Te és a gyermeked egészségesek vagytok és ez mindennél fontosabb.

Holnap délután írd össze, hogy merre, kinek tartozol és próbáld átütemezni, tárgyalni velük a részletekről!

Hétfőn a gyermek elmegy iskolába, te pedig dolgozni.

Most pedig aludj, pihenj!

Holnap mindent meg fogsz oldani! Erős vagy!

3. vigyefene (válaszként erre: 2. - Vigyefene)
tegnapelőtt 22:22
aludni, hogy a fene vigye el.
tegnapelőtt 22:21

Kell neked egy új szerető. Talán egy másik elvált, akinek szintén gyereke van, egy előző házasságból.

Örülj annak, hogy élsz, nem mindenki ébredt fel, aki tegnap este lefeküdt aluni.

1. Zf
tegnapelőtt 22:05
Muszáj vagyok, valahol kiírni magamból. Belefáradtam az életembe, nem akarom tovább. Fekszem az ágyban és gondolkozom... Feladom. Elvesztettem a testvéremet(39) haldoklik a lánya(6),kegyetlen. Egyedül nevelem a gyermekem(12), 4 éve kín az életem, mióta szétmentünk a gyerekem apjával. Mellette is amit átéltem nem bírom feldolgozni. most jött el az a pont hogy nem bírom tovább, elusztam az adósságba, de olyan szinten hogy rettegek a hétfőtől, mit kapcsolnak ki, melyik uzsorás csenget? Nem megy ez az élet nevű "játék"

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook