Véletlenül nem tudja valaki, hogy a honfoglaló nevű stratégiai játékra hogyan tudnék regisztrálni? (tudásbázis)
Szia!
Sajna nekem sem sikerült, egyszerűen nem hozza be a honlapot, mindig hibát ír ki. Nem tudok hozzáférni és ez nagyon bosszant.
De hülle vagyok, itt a link :D
Szia Tidike!!
Ezek szerint neked sikerült!!
Nekem, még most sem:(
Beütöd a google-ba hogy honfoglaló játék. ott kifogja dobni. Belépsz és már regisztrálhatsz is...
Talán neked menni fog:)
várom a válaszodat!!
Szia
egyszerüen felmész az oldalra és a regisztáciora kattintasz. Kitöltöd az adatokat, majd ők küldenek
egy linket. A linkre kattintva aktiválod a regisztrációdat és máris kész. Jó játékot.
Nekem annyi bajom an, hogy maga a honlap nem található hiába írom be a címet: www.honfoglalo.hu
pedig nagyon szerettem ezt a játékot.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy miért nem sikerül?
belépek a főoldalra, ott van a nagy sárga gomb, és fogalmam sincs miért nem enged regisztrálni:((
nincs ráírva semmi, és hiába nyomkodom, nem történik semmi...
win-es vagyok, nem linuxos...
érdekes...
szia!
Beütöd a google-ba hogy honfoglaló játék.ott kifogja dobni. Belépsz és már regisztrálhatsz is.
Nagyon jó játék.
Sziasztok!
Egyszerűen nem tudok belépni a honfoglaló honlapjára. Ti hogyan tudtok. Nagyon jó lenne pedig, mert nagyon szerettem.
Nekem mostanában a Honfoglaló nem indult a Firefox böngésző alatt, csak az Internet Explorerrel, lehet hogy neked is ez a probléma.
Mert megnyitni meg tudtam ott is, csak belépni nem.
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- Tudja valaki, hogyan lehet a honfoglaló játékból törölni a regisztrációt?