Fekete-fehér finom süti recept
A Fekete-fehér finom süti hozzávalói:Sötét réteg: 15 dkg Rama margarin 4 ek kristálycukor 3 ek kakaópor 2 db tojás 20 dkg darált keksz 7 dkg kókuszreszelék 5 dkg darált dióbél 1-2 dl tej Fehér réteghez: 13 dkg Rama margarin 1 dl sűrű tejföl 1 csomag főzés nélküli
vaníliás pudingpor 5 dkg kristálycukor Tetejére: reszelt csokoládé
A Fekete-fehér finom süti elkészítési módja:
A sötét réteghez a Rama margarint felolvasztjuk a cukorral és a kakaóporral. Hozzáadjuk a tojást és addig keverjük, amíg sűrű nem lesz. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, kekszet, darált diót. Majd annyi tejet, hogy sűrű masszát kapjunk. Ezt a masszát egy 20×20 cm-es tepsi aljába igazítjuk. A fehér réteghez a tejfölt, Rama margarint és a pudingport kikeverjük, hozzáadjuk a cukrot, hogy könnyű krémet kapjunk. Ezt a kekszes rétegre igazítjuk, és csokit reszelünk a tetejére. Pár órára hűtőbe tesszük állni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2013. nov. 26. 09:54
A fekete-fehér finom süti elkészítési módja és hozzávalói.