fehérjementes-, Candida-, és cukros diétát kell tartanom egyidőben => segítsetek ötletekkel (beszélgetés)
5. 560fc59b3b
2008. aug. 15. 22:20
ajánlanám a bioboltokban kapható TELJES CANDIDA KÉZIKÖNYV-et.Többet mond mint az orvosok,mindent leír A-Z ig.Mi a párommal csináltuk igaz nagyon nehéz.De valamit valamiért.Amúgy a legjobb fogyókúra a világon.
4. ec63a7fc29 (válaszként erre: 1. - Brigitte)
2008. febr. 18. 22:14
Hol van Juniperus hozzászólása???
3. ec63a7fc29
2008. febr. 18. 22:13
Pontosan utána kellene néznem, hogy mi marad.
Én úgy szoktam, hogy készítek egy listát arról, hogy mit lehet fogyasztani. Jól bevásárolok hozzá, s kezdem. Ne azon tipródj mit nem lehet, hanem hogy mi mindent lehet.
Kb zöldségek nyersen, vagy főzve.
Kb mint 500 évvel ezelőtt...
Mi miatt kell ezt a diétát tartanod?
2. Hoxa
2006. szept. 8. 00:42
Hű, juniperus, ez nem lehet könnyű. :(
Se fehérje, se szénhidrát? Akkor mi marad? Remélem tud majd valaki segíteni neked, én is pánikolnék, bár az tényleg nem segít.
Kitartás!!! :)
1. Brigitte (válaszként erre: 1. - Juniperus)
2006. szept. 7. 22:37
Segitek, ha otthon leszek, en egy igen kemeny Candida dietat csinaltam vegig, 3 honapost. Teljesen megyogyultam tole es a ferjem is.
Eloszor en is bepanikoltam, de nem kell, csak az elso par nap volt nehez, utana meg karpotolt, hogy gyogyulok!
Kitartas! :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen ötletekkel tehetjük jobbá vállalkozásunkat?
- Páromnak szeretnék apró kis meglepiket, tudnál ötletekkel segíteni?:)
- Segitsetek ötletekkel lakhatási lehetőségekre!
- Segítsük egymást kreatív ötletekkel! Ki hogy rendszerezi a dolgait otthon, hogy praktikus legyen? Minden megoldás érdekel!
- Milyen ötletekkel lehet emlékezetessé tenni egy 8 éves gyermek születésnapját?
- Fehérjedús étrend, szénhidrát diéta és lúgosítás egyidőben. Van valakinek bármilyen használható ötlete, hogyan lehet ezt kivitelezni?