Milyen ötletekkel tehetjük jobbá vállalkozásunkat? (beszélgetés)
A konyha kialakitasa eleg nehez ugy,meg draga is.Tobb fazisu mosogatok kellennek hozza,kulon zoldseg,hus szeletelo,feldolgozo reszek,kulon huto a husnak,zoldsegnek,tuzhely,suto,mellekhelysegek,asztalok...
Attol is fugg,hogy hagyomanyos menus meleg konyha,vagy csak gyros,hamburger.
Bar en mar lattam olyan talponallot is,ami egy lakokocsibol lett kialakitva,ott:csulkot,pacalt,porkoltet,hurkat kolbaszt,toltott kaposztat arultak.Max 1 mosogato fert el bent es kiadtak a pulton keresztul a kajat a szabad eg alatt volt par magas pult/asztal kirakva(szek nelkul).Minimalis ital valasztek es baromi jol ment a hely.
Ertem.Koszi,hogy leirtad.
Vilagmegvalto otleteim nincsenek,de irok parat.Helytol,merettol is fugg.Pl foci vb-egyebekre kivetito vagy tv,es italakcio.Ha konyha nincs is becsomagolt szendvicsek(mint a benzinkuton),mikrozott popkorn.Taxisokkal leszerzodni,hogy csak oket hivjatok.Toto-lottozo,sorsjegy arusitasa.Kertben bogracsozas(babgulyas,slambuc,halaszle,paprikaskrumli),es annak a kiarulasa,pl hetvegeken.
Ha pofas kis kocsma,es lehet,rendezvenyekre kiadni,a ti kiszolgalasotok mellett.Bor napokat rendezni-pogacsaval,zsiros kenyerrel.
Ezek csak otletek vaktaban,az engedelyekrol gozom sincs.Lehet hasznalhatatlanok.
Igen, kocsmánk van.
Hát igazából pont azért nyitottam a fórumot, hogy más vendéglátó egységet üzemeltetőkkel beszélgessünk, a kilátásokról, lehetőségekről.
Hát lehet mondani hogy átalakítás előtt vagyunk:D bár inkább utána, ugye tegnap 125-ről 500.000-re emelték a játékgép adót, és az ez okozta bevételkiesés pótlásáról szeretnék témázgatni.
Hogy kapcsolódjon valami promó is a karaokehoz :)
Tapasztalatom szerint, mi magyarok szeretjük az akciókat :)
flancos nevet... :D
mindegy :D
:D
Az se rossz. Csak találjatok ki neki valami francos nevet, mondjuk SzárazSzódaTinktúra :D
:))
Nem is tudtam, hogy a "kaszinózással" ennyi nyavalya van :/
Akkor viszont "SingStar" koktélt kell beakciózni, bekuponozni :))))
Na, elszállt a képzeletem. :D
Nem tudom sajna, hogy milyen engedélyek kellenek hozzá, de beszerezhettek egy pókerasztalt, szervezhettek bajnokságot, vagy kijelölhettek "pókeres estéket", amikor pl. a "Royal Flush cocktail" akciós (ez bármi lehet, boroskóla is :)).
Lehet nyitok egy krimót :)))
Igazad van :)
Mekkora amúgy a hely és milyen típusú (inkább presszós, vagy klasszikus italozós, vagy báros)?
Számít szerintem az is, hogy hol van, és ahogy írtad is, a meglévő vendégkörtől is :)
Jó lehet talán még az éttermekéhez hasonló "happy hour" bevezetése is :)
Még sosem hallottam internet borozóról, ez egy tök jó ötlet!
A konyhával szerintem az a baj, hogy kialakítani szörnyen költséges, építés, engedélyek, eszközök, szakács, és akkor még nem gondoltam bele, hogy egy antsz ellenőr mindig ott állna az ajtóban, szerintem.
Üzemeltet valaki konyhát? Hátha tud valami okosat mondani.
A játékgép kb. arra jó, hogy a jó magyar nincstelen proletár a segélyét beleszórja, miközben a 2 hónapos kisbabájuk otthon áll a szarban, mert ugrott a pelenkapénz.
Támogatom Babeck elképzelését.
Egyrész igazad van az is valami (és ezúton köszönöm az ötletet)
Másrészt, ez szerintem eléggé függ a helytől, például egy talponállóba nem tudsz biliárdot tenni:D Meg ugye függ a vendégkör korosztályától is, hogy mit jó és mit nem .
Harmadrészt a háromból egy szinte minden helyen van sajnos.
Esetleg konyha kialakítása, vagy kivetítő sporteseményekhez.
Sőt, láttam már internet-borozót is, a netcafék mintájára :))
Darts, billiárd, csocsó esetleg befér?
Nem annyi bevétel, az biztos, de nagyobb vendégkört alakíthattok ki :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- Ha lehetne módod arra, hogy vállalkozást nyiss, milyen üzletben gondolkodnál?
- Egyéni vállalkozói engedélyről tudna valaki tanácsot adni?
- Hogy járok jobban, ha kiváltom az egyéni vállalkozóit vagy ha maradok alkalmazott?