Páromnak szeretnék apró kis meglepiket, tudnál ötletekkel segíteni?:) (beszélgetés)
Na ígérem befejezem már :D
Szeretek kreatív lenni, ezek amiket leírtam és lehet még fogok ismert dolgok, de nálunk ugyanolyan jó érzést keltenek mintha mondjuk becsomagolnám magamat :D ( persze ez is jó ötlet szerintem )
Közös fényképeinkből csináltam kis albumot neki, ebben megjelölve is lehet egy egy eseményről a képeket,
( ez lehet később lesz jó nemtudom milyen idős a kapcsolat )
Képkeretbe tettem a legszebb képet rólunk, és kiraktam olyan helyre hogy lássuk mindketten:)
Na még valami, általában a hétköznapokban ha van pénz rá, szoktunk venni a másiknak meglepiket:)
Persze ezek apró dolgok, egy csoki, vagy éppen akármi más, de mégis örömet okoz amikor jön és mondja hogy hoztam meglepit neked :)
Persze ezt nemolyan sűrűn csináljuk mert unalmas lenne, így viszont megvan a varázsa a dolognak :)
De a múltkor csináltam neki egy cd-t a közös kedvenc számainkkal, azokkal amikről mindíg a szép emlékek jutnak az eszébe.
Aztán csináltam neki egy power point bemutatót is, a kapcsolatunk kezdetétől, egészen mostanáig, beleírva az érzéseimet, hogy mit szeretek benne, és hogy szeretnék vele lenni mindíg :)
hát az én párom szereti a hasát, ebből adódóan szoktam neki elkészíteni mire hazaér a kedvenc ételét, szépen megterítve, stb.
Utána ez kiegészül még egy szép estével is:)
Én a múltkor pici korongokra írtam fel betűket, mellé pedig kapott egy listát, mi mit jelent.
Ezeket a korongokat beválthatja és mindenki jól jár:o
Barátnőm pedig ajándéknak csomagolta magát egy óriási piros masni volt az öltözet...
Már túl vagyok az apró kis cetlis üzeneteken, aprócska kis rajzokon.:)
Szeretnék valami helyes, kreatív megoldásokat.
Még-még-még, sokat!:))))
További ajánlott fórumok:
- Milyen ötletekkel tehetjük jobbá vállalkozásunkat?
- Évek óta keresek egy parfümöt páromnak!Tud valaki segíteni, hol tudnám beszerezni?Granite...
- Segitsetek ötletekkel lakhatási lehetőségekre!
- Segítsük egymást kreatív ötletekkel! Ki hogy rendszerezi a dolgait otthon, hogy praktikus legyen? Minden megoldás érdekel!
- Debrecenben állást keresünk a páromnak sürgősen! Tud valaki segíteni?
- Milyen ötletekkel lehet emlékezetessé tenni egy 8 éves gyermek születésnapját?