Fehérbőrű vagyok, barnulni akarok! (beszélgetés)
Igyekeztem a kérdésemet lazán megfogalmazni, így kisebb POÉNT is vittem az első mondatba, melyet a mondat végén egy smiley-vel nyomatékosítottam. Nem akarok durván fogalmazni, de mondhatnám, hogy : a "gyengébbek kedvéért".
Igen, fehér vagyok nagyon, és igen, barnulni szeretnék. Nem feketére égni, csak egy kis színt kapni valahogyan, nem úgy hogy befestem magam kemikáliákkal, hanem esetleg természetes úton.
Valószínű, hogy nem sokat égettem eddig magam a napon, ha 30-as éveimre még csak fogalmam sincs arról, hogy milyen napozókrémek vannak. Erre irányult volna a kérdés, amire kaptam sok rosszindulatú választ, mert ugye az a legegyszerűbb: kiforgatni az ember szavait és kötözködni.
Viszont: mindazoknak, akik segítő választ adtak, köszönöm a kedvességüket.
Sosem értettem, hogy a fehér ember miért akar barna lenni...
Rossz lehet annak, aki még a bőrszínét sem tudja elfogadni.
Én is hófehér vagyok, és örülök neki.
A barna bőrű fehér akar lenni, a fehér bőrű barna...
Nem bújhatsz ki a bőrödből!
Nem a bőr színe teszi az embert!
Ha bőrrákot akarsz kapni,hajrá,napozzál csak a hipó bőröddel!!!
Ha esetleg nem akkor van olyan gép,ami lefúj,és barnítja a bőröd!
Szerintem inkább fogadd el, hogy ilyen a bőröd.
A szolárium és a túlzásba vitt napozás egyaránt káros. Tényleg inkább a tavaszi napsütést élvezd, pár órán át, szigorúan kerülve a 10-15 óráig terjedő időszakot, néha-néha nyáron pár órát (nem egyfolytában). Valamennyit biztos fog fogni rajtad.
Az egészséged fontosabb.
Maximálisan egyetértek mindenben!
Én is tavasszal fekszem ki kicsit, nyáron pedig folytatom. Nekem is fehér a bőröm. Régebben zavart, szoliba is jártam, most már nem érdekel, ha fehér vagyok! Tényleg öregíti és tönkreteszi a bőrt!
Szoli..
En is rettentő fehèr voltam,csokiszoliba kezdtem járni és jó a színem.
Nem éget és hamar barna leszel tőle.
Èn elősször 8 perce mentem,majd 10 és utána 12 perc.
12 perc nem volt probléma a bőrömnek.
És barna a bőröm.
Nem szeretem a szolit. Egyszer voltam eddig csak, de nem nyűgözött le. A fejem is megfájdult, olyan kellemetlen volt az egész. :/
Níveás barnító krémem volt, ajándékba kaptam, de büdösnek éreztem, és nálam már mosáskor lejött. Legalábbis nekem úgy tűnt. :)
Létezik önbarnító krém. Nekem nem sikerült egyenletes színt elérni vele, viszont hamar kopik.
Ami a legjobb: tavaszi napsütés és utána már nyáron jobban barnulsz! (Erről idén már lecsúsztál.) Hidd el, nem olyan fontos a barnaság. Persze nem azt mondom, hogy ne járj napon és ne feküdj ki, de csak óvatosan, mert nem ér annyit. (Ráadásul öregít is.)
Sziasztok!
Jelentem: most jövök a napról, és lassan haladok a barnulással, pedig olyan igazi bronzos testet szeretnék végre, mint Beyoncé-nak van (minimum!). :D
Viccet félre téve: elég fehér a bőröm, mondhathi: hypo. Így nem barnulok semennyit sem.
Arra gondoltam, hogy a 21. században már biztosan létezik valami barnulást segítő spray vagy krém. Ugye? Találkozott már valaki ilyesmivel? Esetleg tesztelte is ezeket? Ha igen, megírná nekem a véleményét?
Köszi! Szép nyarat!
További ajánlott fórumok:
- Szakítottunk, össze vagyok törve, meg akarok halni, nem bírom ki, segítsetek!!!
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- Gyesen vagyok, nincs pénzem de válni akarok... Mit tehetek?
- Rosszindulatú vagyok...mert nem kapom meg amit akarok:)
- Magánnyugdíjpénztár...ING-s vagyok, de váltani akarok. Hogy kell ezt intézni, és melyiket ajánljátok?
- Én vagyok a bunkó, mert nem akarok egyáltalán alkoholt inni azért, mert születésnapom van?