Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró... (beszélgetős fórum)
Amit nem eszünk meg attól nem hízunk!
Reggelizni, ebédelni, este egy alma.
Valahol el kell kezdeni,hogy később már bátran mehess emberek közé.de muszáj erőt venni.én mikor elkezdtem aerobikra járni tavaly,gondolhatod,h. a legfiatalabb és a legkövérebb voltam.Beálltam a hátsó sorba és csak remegett alattam a talaj.ráadásul némely gyakorlatnál az óriás tőgyeim 2felé szaladtak...vááááá
Na azóta már eltűntek,hült helyük van:)
De valamilyen mozgást muszáj elkezdeni,főleg,ha te sem vagy jó diéták betartásában.
Én szilveszter előtt szoktam,mikor hogy futja pénzből,meg időmből:)
Bár én 2-3 alkalomtól szépen barnulok már,így csak márc. a névnapomra szoktam megint,meg ha véletlen eljutok.most is voltam 2szer,mert eljöttünk wellnesölni:)
mini szteppered van?
ha igen, nyomj le rajta minden este egy filmet. csodákat tesz.
Akkor viszont örvendeni fogsz, mert minden jó lesz rád :))
kezdj a callanetics-szel, szerintem könnyebben elsajítátható. a leírásod alapján nem a kitartás a legerősebb oldalad :)), a pilatesben nem lesz hamar sikerélmény, könnyen feladod.
Te, én elég vizuális vagyok, de ez a fekve szobabiciklizés nem nagyon jön be képileg :)
Nem "ha"
Amikor!!!!
;)
Próbált meg a callanetics-et vagy a pilatest. Egyik sem igazán aerob, de garantáltan "elpusztulsz" mindkettőtől.
És egy hónap múlva csodálkozol és sírva fakadsz a ruhásszekrény előtt :D
Nem.
Egyébként sem hit kérdése :)
Viszont mindenkinek más és más a zsírégető tartománya, az életkor, a testsúly és az edzettségi állapota függvényében.
474olvasó,de volt neki 600is tán,de már nem itt írja,innen kinőtte magát.Én együtt voltam terhes vele,itt ismertem meg,de neki volt a legóriásibb pocakja,amit valaha is láttam.És mire fél éves lettek a gyerekeink ő már visszafogyott kalóriaszámlálással,meg réka-norbi tornával én meg még 88kiló voltam:(
Azóta ő 65 is volt,de most babát vár ismét.Hatalmas akaratereje van és rengeteg embernek segített a hihetetlen pozitív hozzáállásával
További ajánlott fórumok:
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- Le akarok fogyni! Sikerülnie kell! Mozgással és odafigyeléssel sikerülni fog!
- Mit csináljak szerintetek, ha le akarok legalább 20 kg-ot fogyni, de reggel 8 körül, délben fél 1 körül és este fél 8 körül tudok enni?
- 103 kilóról fogyni akarók, gyertek ide!
- Segítség!! Fogyni akarok...
- Fogyni akarok ! No, de miért?