Le akarok fogyni! Sikerülnie kell! Mozgással és odafigyeléssel sikerülni fog! (beszélgetés)
És történt ma még egy nagyon jó dolog csajok :-D
Újra beleférek egy olyan naciba amibe már 3 éve nem :-D fél évvel ezelőtt már rámjött de mindenhol kinyomta a hájaimat, most viszont tökéletes! Annyira de annyira örültem. 3 éve még a fenekemre se jött már fel :-S
Gratula! Ügyes vagy! :)
A múltkori megtorpanás után ma reggel nekem is kevesebbet mutatott a mérleg. :)
Sziasztok csajok!
Lement 1kg :-D Úgy örülök, hogy nagyon nagyon nagyon!!!
Van értelme csinálni, nagyon is!!! :-D
Veletek mizu?
Sziasztok!Aki tudna nekem segíteni,abban hogy hol lehetne beszerezni Malgorzata Drozd fűszerkeverékeit,vagy talán azt hogy mellyek azok a fűszerek amellyekből összeállította,légyszives írd meg a monikaborsos@freemail.hu-e mail címemre.
Köszönöm előre is aki segítene.
Szia! Honnan töltötted le?
Melyik jó egy kezdőnek? nekem is nagyon tetszik,cs nem elérhető otthonra.
szakítás után másfél nappal 5kilótól szabaudltam meg... infarktus jeleivel mentem orsovhoz (huztam magam a földön a gynegeségtől) úgy lüktetett a szivem majd megőrültem szúrt mindenhol, zsibbadtam.. na az az 5kilo nem jött vissza és az elmult 4honapban leadtam még 4ilot mellé. sok sok zöldség, havi egyszer egy olyan napot tartok, amikor keserűsós vizet iszom, amit annyira nem szeretek, de kicsit meghajt, kitisztit és ugy már könnyebb és jobb az ételek felszívódása is. ekor érdemes jó ételeket enni, pl salátákat. fontos a rostos gyümölcsök evése mindennap, segít az emésztésben. infraszauna, zumba, cardio aerobic, paprika krém (yamuna pl). nekem ezek segítettek.
sok C vitamin. elveszi az éhséget
Jelentem, kocogáson túl vagyok :)
És jelenlegi súlyom (záró) : 75,8 kg :D
Ami nagyon szuper!!! :)
Jó éjt! :)
Kitartást kívánok!
Tavaly novemberben döntöttem úgy, hogy változtatok az addigi életemen, eddig közel 15 kg ment le, de a centikben mért változás jelentősebb, ezért látványosabbnak tűnik az eredmény. Nincs semmi trükk: agyban dől el (ez a naplóm címe is). Nem kell koplalni, nem kell csodaszereket bevenni, egyszerűen ésszel és mértékkel kell táplálkozni. Szénhidrát többnyire délelőtt, legfeljebb ebédre, délután 5 után csak folyadék, rendszeres torna (Rubint Rékát csinálom), de azt sem kell túlzásba vinni, naponta min. 2-3 liter víz. És néha lehet bűnözni bűntudat nélkül. Szerintem a lényeg, hogy hosszú távon is kivitelezhető legyen.
További ajánlott fórumok:
- Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog!
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?