Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!! (beszélgetős fórum)
Halihóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!MErre vagytok???Én is régen írtam már ide,lehet nem is fogok mivel aki itt van az más fórumon is :-P Ugye momo? :-D
Sziasztok! ITt vagyok :-D Megint :-) Hát a tegnapi napom pocsék volt....lelkileg kicsit össszetörtem,testileg egyre jobban vagyok,kezdem kifogyni a ruháimat és ez tök jó.Torna tegnap nem volt,de már mostmár tervezem.Nem mondhatnám,hogy kipihentem magam de kell valamit megint! :-D
Így igaz! Csak így tovább, ügyi vagy!
Én szívem szerint a hegyekben élnék és most is oda vágyok! Ha el tudnánk adnia a két házunkat akkor költöznénk is, de ez egy ideig nem jön össze, sajnos.
A fogyival én is haladok szépen lassan, de nem úgy, mint a múlt hónapban sajnos, de majd csak elérem a kitűzött első célomat.
Igen gondolatban még pörgök! :-) Szépen lassan kezdem megszokni,hogy újra itthon vagyok,sajnos... Viszont örülök,hogy egyre csinibb vagyok.Tegnap is nézegettem magam és egyre csak jobb :-D
Hát elhiszem, hogy nehezen térsz vissza, még egy kicsit ott pörögsz gondolatba? Vagy nem?
Hát nekem kicsit nehéz vissza állnom a magyar kajákra, tegnap rosszúl is lettem. . . remélem hamarosan vissza áll minden a rendes kerékvágásba, bár nem igen kívánom már a nagyon húsos ételeket. Amúgy minden ok, fogytam és úgy érzem fogyok is, a héten valamikor elkezdem megint a Norbit, de ma még szerintem nem, még egy csomó mosnivalóm van és még mindig nem pihentem ki Olaszországot.
Hamarosan rakok fel új képeket!Olaszországi nyaralásról! :-D
Sajna én még anno oroszt tanultam, utána angolt és sajnos nem ragad csak úgy rám! Én nem vagyok olyan szerencsés.
A románt mondhatni magamtól :-) mivel 14 éves koromig Aradon éltem,az olaszt a középiskola alatt tanultam meg,szerencsés vagyok mert jó a nyelvérzékem és csak úgy rámragad minden :-) És hát így.De nagyon jó volt 1 hétig olaszul beszélni,h rávoltam utalva magamra :-D
De jó neked! Magadtól tanultad a nyelveket?
Olaszúl tolmácsoltam neki,nagyon jó barátságba maradtunk,így meghívott minket magához.Amúgy most meg románúl tolmácsolok
Húú. Hátaz nem sok, mert mi amokir voltunk akkor 40-et költöttünk, igaz ebbe benne volt a szállás, benzinpénz a többi költő volt. kaját itthonról vittünk. 3 napig voltunk. Ja Miskolc-Diósgyörgybe. Ezt a lehetőséget kár lett volna kihagyni. Milyen nyelven tolmácsolsz?
Hát az anyagi része az nem volt túl megeröltető mivel vittek-hoztak minket egy jó ismerősöm akinek régen tolmácsoltam.A kaja szállás biztosítva volt,nekünk már csak elkellett jutnunk ezekre a helyekre.Összesen 50-et költöttünk.Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat!
Elolvastam és nagyon irigy vagyok! Olyan szép helyekre lejutottál!Hát igen, én még egy ideig biztos, hogy nem, mert a ház renoválás miatt nem tehetjük meg, de ami kési... Örölök, hogy jól érezted magad!
Olvasd el légszi a naplóm :-S Baromi hosszú leírni mindenhova ezért leírtam a naplómba :-) Ott mindent benne van :-)
szia!
Mesélj merre voltatok?
Sziasztok csajok!Merre vagytok?Én mostmár leszek,megvolt az 1 hét Olaszország,majd a naplómba leírom milyen volt :-D
köszi! Eddig nem hittem el de itt a hoxán már többen mondták, így lassan elmerem hinni, de a héten nem mertem mérlegelni, mert nehogy +++ muttason a mérleg a nyaralás miatt.
Igen,látszik hogy fogytál!! :-) Ügyi vagy!!! :-D
Sziasztok csajok!Na itthon vagyok már, igaz, elvileg csak vasárnapig mert aztán GO! Nincs sok újság nálam multhét óta, tornázni nem tornáztam mert megvolt viszont a bnőmnél nagyon jó voltam mert hívtak a barátjával enni este meg ilyesmi de tartottam magam, nem ettem este, vagy csak salit :-D. Hát ennyi. . . megint baromi meleg van, szerintem Romániában nincs ennyire meleg.
Hát sincs senki? Végre tudok jönni! Ja és raktam fel friss képet!
Sziasztok lanyok!En is itt vagyok csak Aradon vagyok es nem nagyon jutok gepkozelbe,majd tobbet ha hazamegyek! sziasztok!
Na de kérem szépen mi történt itt??????
Sehol senki????
Senkinek nem serceg a zsírja??:-))))))
Hahó!!!Csajok!!!mindenki eltünt!Ugye nem lustiztok???Én nem rég lettem kész a kiképzéssel,ma göngyölt csirkemellet ettem görögsalival,de csak a felét :-) a másik felét majd megeszem reggel :-) Olyan ügyi vagyok h nem vétkezek este!ti hogy haladtok?
Nem nem ma se lesz és nincs is az,meglehet sülni.Hajnalban pedig arra riadtam fel h akkora szél fúj,mintha vihar közeledett volna,bekellett csukni az ablakot de végül nem jött semmi és ugyanolyan rohadt meleg van mint tegnap....
Dinnye:nekem már nincs,venni kéne megint.azt várom már amikor érett lesz a bnőm kertjébe és ingyen lesz :-D
és ma sem lesz hideg:))
Már Én is vettem friss dinnyét,be is dobtam a hűtőbe.
Igen,a ducitréning.Én a meleget? Nehezen....de élek még.Tegnap megsültem torna közben de addig jó amíg nem vagyok rosszúl,addig lehet bírni! :-D
Szia!
Na ma Én is lusta vagyok,nem is aludtam jól így még nem tornáztam lehet,h csak has lesz ma.
Te hogy bírod a meleget???
A DT a duci tréning??
Sziasztok!Még mindenki alszik!Tornára fel!!! :-D én már nem! Ma asszem a DT 2008-at fogom csinálni "pihiképpen"
Sziasztok!Most csináltam végig Norbit,pedig megint nehezen vettem rá magam,a végén meg tele vagyok ENERGYVEl :-D Majd holnap többet írok,most remek a kezem és vár egy kis görögdinnye :-D
De jó neked,h mész Olaszba:)))))
Biztos jó lesz csak vigyázz ja a kajálással:)))))
Akkor addig tornázz minden nap és nem lesz lelkiismeret furdalásod a nyaralás alatt,meg addig tényleg kevesebbet egyél hiszen ott többet fogsz enni mint itthon.
Most mentem egyet fürdeni a Körösbe,itt a lakásba 29 fok van:((((
További ajánlott fórumok: