103 kilóról fogyni akarók, gyertek ide! (beszélgetés)
Szia Chicho!
Gratulálok az eddigi eredményedhez... én 1 éve fogytam a Norbival 16 kg-ot és a lazulás miatt nekem is visszajött mind, de ma van a 4. napja, hogy újra belevágtam egyenlőre mozgás nélkül... említettél egy Update-os sütit... elküldenéd a receptjét? Reggel óta azon töröm a fejem, hogy milyen sütit csináljak, de az én Update-s receptjeimet már 1000x készítettem. Köszönöm!
Sziasztok!
Csatlakoznék ha lehet én jelenleg 101 vagyok-hétvégi mérés- pontosításra szorul de kb.
Edzésterv szobabicikli sok séta a gyerkek és a kutya örömére. Mai menü reggel 2 tökmagos pogi, ebéd répa párolva vacsora 5-ig csmell krumpli narancs.
Én sajna nem tudok korizni, meg a mostani súlyommal lehet, hogy be is szakadna alattam a jég!:)
...valszeg vagy egy másik fórumon vannak, vagy kiszálltak és újra kezdték a fogyókúrát, vagy szüneteltetik magukat egyenlőre. Megértem, nehéz tartani. Én is többször indultam neki.
Lányok! Döcögve haladok, de van már -2 kg sikerem és ma újra edzés!
Nem csak a mérleg nyelve ment lefele két kilót, a legjobb az egészben, hogy a farmerom alá fel tudok húzni egy jéger nacit is és nem szorít!!! - nélküle megfagynék hajnalonként munkába menet. Ti hogy álltok?
Hát lányok ezt a sikertörténetet találtam itt a Hoxán:
9348. Pacalpörkölt 2010-01-13 17:49
KEDVES MINDENKI! Köszi a sok gratulát. Igen jún. 1-karácsonyig 45 kg ment le. Agyban eldönteni keményen. Mérlegelni a dolgokat. Szőrnyű vólt már a helyzetem, lábam, derék, kar, hiúság. És múlnak az évek. Mi van akkór ha 120-140 kilósan öregségedre forgatnak, . , szőőőőrnyű. Na sok minden kell, hogy rá jöjjél, hogy nekem van igazam. Igen az a lényeg, hogy a zabálás helyett más élvezeti eseményt keress. Igen csak zőldség gyümőlcs és minden nyersen. Nagyon drasztikusan csináltam de én ennek vagyok híve. Lehet lazábban is csinálni de én ilyen vagyokÉs lazábban tovább tart. 2 liter víz+napi 1 db citrom limon. -nak. Grapefruit magkivonat vízbe napi 20 csepp. De. 10 +Du+10csepp.
4-5 hónap után már halat és csirke mellet natúr ettem. És amennyit csak tudtok mozgás, bár mi, bringa, ugrálás, meg mindenféle reggeli és esti szoba gyakorlat. de. 15 perc és du. 15 pec.
Tilos cukór, liszt, zsír, minden mű kaja, mű ital. Hááát azért ennek ára van ill. lemondás de valamit valamiért. Nagyon elvagyunk kényelmesedvel. Fel kell ébredni mert időnap előtt elhantólnak. Sok sikert mindenkinek. Jaaaaj nagyon fontos, nyomtassátok ki a kalória táblázatot. És ott lógjon a falon. Nagyon bele lehet jönni, óriási siker élmény. És minden nap 1 csomag zőldség zöldje joghúrtba+ 3-4 gerezd fokhagyma. üdv
Nah fórumozók mi újság? Mit esztek, hogy tornáztok, hogy bírjátok???
Én most kicsit mélyponton vagyok, de nem csaltam, és próbálom tartani magam.. csak senki nem bíztat..
Remélem nálatok jobb a helyzet :)
Én már többször végig csináltam, minidg sikeres volt, először 22 kg fogytam 90 nap alatt, egyszer meg 15 kg... az a bajom, hogyha elértem amit akartam nehezen tudom megtartni.
Éveken át, hol terhes voltam, hol diétáztam... most a diéta van soron :)))
Üdv Mindenkinek!
Kb 90-ről indultam a múlt héten-és 40 kiló minusz a cél,nyárig.
Nem állok mérlegre-félek,hogy szívrohamot kapok:O
Lehet,hogy áttérek én is a Norbi diétára,mert nagyon egyhangú most a táplálkozásom.
Szia Viki.
Már most less el ötleteket és amint lehet állj is neki a diétának,mert amikor majd elindul a babád meg érsz majd futni utána.:)Tapasztalatból mondom.Én akkor kezdtem mikor majdnem 1 éves lett mert nem bírtam kúszni,mászni,játszani vele.Akkor voltam 102.Most már "csak" 73.De 65 a cél!
Sziasztok !
Csatlakozom hozzátok , ha nem probléma . Én most 37 hetes terhes vagyok ugyan de 101 kg 92 ről indultam ugyhogy nem annyira sokat hiztam ahoz képest de a kezdő súllyom se volt kevés :) Most elő írta a drága védőnőm hogy diétázzak . de mivel kismama vagyok nem fogom tulzásba vinni a diétát még majd ha meg szülök de addig is szivesen meghallgatnám hogy ti milyen módszerekkel fogyóztok .:)
Nincs mit!
Ennyi bőven belefér, egy diétába:)
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 73 kilóról szeretnék 63-ra fogyni. Ha van még valaki hasonló indulósúllyal és céllal, jó lenne együtt csinálni...
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- Le akarok fogyni! Sikerülnie kell! Mozgással és odafigyeléssel sikerülni fog!
- Együtt könnyebb- fogyni vágyók a XV. kerületből gyertek, írjatok!
- Fogyni vágyó nyíregyháziak gyertek!