Fehér foltok a bőrömön! (beszélgetés)
Köszi szépen, hogy máris ennyien válaszoltatok. A samponos megoldás csak azért nem jó, mert póthajam van. Annak nem tudom mennyire tenne jót a nisoral, vagy a hasonló samponok, de mindenképp kipróbálom ezeket az ecsetelős cuccokat!!!
Köszi mindenkinek! :D
Hali!A fehér folt általában napgomba, de előfordul attól is, ha háziállatod (főleg kutya) van.
Spiritus iodsalicylatus és Mycosolon a megoldás. Az előbbi egy jód alapú sárga ecsetelő, először ezzel kell bekenni, aztán jöhet a Mycosolon kenőcs. Az ecsetelőt érdemes fültisztító pálcikával, mert kicsit fog. Kb. 2 hét és teljesen elmúlik, és egy jó darabig nem jön vissza. A napozás csak elterjeszti a foltokat, így jobb egy kicsit kihagyni.
Nekem is volt ilyen a hátamon.
Nisoral-lal kell hajatmosni, és hagyni hogy a hab lecsorogjon a bőrődre is. Plusz kenni a pöttyöket valami gombaölö krémmel.
A lányomnak volt ilyen.....
azt mondta a bőrgyógyász, ez haj ill. fejbőr gomba és onnan hulik le a bőrre.
Gyógysampont kapott rá és krémet amivel a foltokat kelett kenni.....
Sziasztok!
Apró pici fehér foltok jelentek meg a bőrömön. A hasamon van 4 pici folt, a mellemen 2, és a hátamon néhány...
Miért lehet? Talán a szoli miatt?
Mit tehetek, hogy elmúljon? A szolizást már abbahagytam :(
További ajánlott fórumok:
- Mitől lett az 5 éves gyerek körmein egyik napról a másikra fehér foltok, válik le a körme, alatta ott az új köröm? Nem gomba az tuti!
- Mit lehet tenni a szoláriumozás után jelentkező fehér foltok ellen?
- Tudnátok ajánlani valamit, amivel szép fehérré varázsolhatnám a mosdómat és eltüntethetném a nem kívánt foltokat, elszíneződéseket?
- Segítsetek! 5 hós pici fiam nyelvén fehér foltok vannak, mintha valami lepedék lenne, mi lehet? Hívjam a dokit vagy ráérhet hétfőig? V
- Fájó torok, nehéz nyelés, fehér pici foltok a torkom két oldalán
- Mitől lehetnek az öt hónapos babámnak a szájába fehér foltok?