Fájó torok, nehéz nyelés, fehér pici foltok a torkom két oldalán (beszélgetés)
Ott dolgozom...nem kell beutaló.
Időpontot lehet kérni,de ha sürgős a panasz,akkor csak oda kell menni.
Valamit nálatok nagyon félreértelmeznek,amint látom a hozzászólásokból...sehol sem kell...
Nagyon köszönöm mindenkinek!
A pálinka nem rossz megoldás... ha másra nem, legalább gondolat elterelőnek. :)
Mindenesetre 4-kor megyek dokihoz.
A tuszosmandulagyulladas nem mulik el sajnos egy kis palinkatol. Az a megfazas, az megint mas.
A mandullagyulladas komoly betegseg, antibiotikum kell ra, mert sulyos szovodmenyei lehetnek.
Tuszos mandulagyulladas valoszinuleg. Vagy mononukleozis, bar annak kevesebb az eselye.
Vegyel be fajdalomcsillapitot, es ahogy hat, csokken a fajdalom, es akkor tudsz enni inni.
Nekem is most volt, borzaszto fajdalommal jar :(
Fül-orr-gégére nem kell beutaló.
De én is tüszős mandulagyulladásra gondolok,mielőbb doki,antibiotikum,és ágyikó:)
Dehogy haragszunk! Sokan érdeklődnek itt, mindenféle szakterületről!
Jobbulást neked, gyere bátran máskor is! :)
Én is így jártam 4 hónapja, kaptam gyógyszert amit be is szedtem. De nem javult. Egyre több ilyen fehér izé lett, meg lyukak. Fül-orr-gégész szerint is minden rendben van. De csak nem múlt el, és bosszantott. Hozzáteszem csak belenézett a torkom a messziről. Ő mindent oda valónak talált.
Majd elmentem egy másik dokihoz. És gombás a torkom!! Most hetek óta ez miatt járok dokihoz!
Köszönöm szépen! Ne haragudjatok, hogy itt érdeklődöm, de nekem ilyen nem volt... anyukám szerint csak kiskoromban, de arra nem emlékszem.
Ma délután megyek az orvosomhoz, csak addig próbáltam volna segíteni valahogy ezen, mert már sem inni, sem enni nincs kedvem a fájdalom miatt. :(
Köszönöm mindenkinek!!!
Szerintem van aki tud segíteni. Pl. az orvosod.
Egyébként, ahogy előttem is írva volt, én is a tüszős mandulagyulladásra tippelek. De ezt szerintem csak orvos és csak személyes vizsgálattal tudja megerősíteni.
Amúgy antibiotikumot fog felírni, amit illik ebben az esetben beszedni. Tehát mindenképp lássa orvos.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mitől lehet... egy hete tudom, hogy refluxom van, nemrég vették ki a pajzsmirigyem bal felét, és most torokfájás, minden nyelés nagyon fájdalmas, és a torkom két oldalán fehér foltok vannak belül... talán a mandulánál? Nem tudom... még soha nem volt ilyen. Körülötte vérvörös minden. Ma reggel már hőemelkedésem volt, bár én lázas nem tudok lenni kiskorom óta. Elég szar a közérzetem.
Lehet, ez a reflux miatt, vagy valami más?
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?
- A gépemen, az internetes oldalak jobb oldalánál kb. 5 centis üres sáv van. Így az oldalakat a maradék helyre szorítja össze. Mit tegyek?
- Nem fog felgyulladni az autó, ha a benzin végigcsorgott a tankon, a kocsi oldalán és a kerékre is ment?
- Ficánka5 .....Elhunyt ......Nyugodjon Békében, gyújts egy gyertyát az oldalán
- Ha a VATERA oldalán átvágnak...