A gépemen, az internetes oldalak jobb oldalánál kb. 5 centis üres sáv van. Így az oldalakat a maradék helyre szorítja össze. Mit tegyek? (tudásbázis kérdés)
akkor ezért nem értettük egymást :)
Semmi baj, előfordul!!!
Ami ugye blokkol emesamazt,nem csak a febukkanó ablakokat,na de ez már nem tartozik az itteni témához.A lényeg hogy sikerült megoldani a problémát.
üdv
Nagyon szivesen!!! :D
Ha prücδk van a géppel akkor általában jó megoldás a visszaállítás,csak ne felejtsd el lescannelni.Ja és a legjobb mindent safe módban csinálni,de azt egy kicsit hosszadalmas lett volna leírni,na meg ez nem is volt olyan nagy probléma.Azért tanúltál is valamit ugye?
üdv!
Én is tudom ajánlani :)
Örülök, hogy megoldódott! Én azt hittem, mindegyik weboldal rosszalkodott, de akkor csak egyféle? Melyik? :$
Ilyen egyszer nekem is volt, nem tudom, mitől, vagy mi lehetett a baj, de én kijátszottam: nyomtam egy "ctrl+t"-t (vagy: fájl - új lap, ugyanúgy ez is egy új lapot nyit), megjelent egy másik lap az oldalon belül, az már normális volt, és az elsőt bezártam.
Tessék, lehetett is dolgozni. :)
Az activ x sem jó, sajnos. Nekem olyan gépproblémáim voltak, hogy ihaj. Whinchester csere is volt, vadiúj pár használatos gépnél. Az MSN és az Explorer volt a hibás, de a szakember szerint az Explorer. Sajnos az összes szakember azt mondja, hogy vírusokat enged be és egyre több probléma van vele.
a Firefoxról még soha nem hallottam rosszat.
További ajánlott fórumok:
- A munkaltatom ellenorizheti-e, hogy az interneten milyen oldalakat nezek meg?
- Hogyan tudom a gyerek elől letiltani az olyan internetes oldalakat, amiket nemakarom hogy megnézzen?
- Hogy lehet az interneten letiltani a l8 éven felüli oldalakat?
- Ausztriai internetes apróhirdetési oldalakat tudnátok írni? (Mint nálunk pl. jófogás, olx)
- Hogy tudok oldalakat letiltani az interneten, hogy ne legyen látható a gépemen?
- Tudtok nekem internetes oldalakat mondani ahova feltehetnék hirdetést?