Fazongyantát csináltatok már patronos gyantával? (tudásbázis)
Még valami lemaradt, még 2 pozitívum:
- ha a bőrödön marad, sima meleg vízzel le tudod mosni
- ha lehúzócsíkokat használsz, simán kimosod őket, megszárítod és következőleg ismét előveheted (én fél évig szoktam használni egy 50-es csomagot...és akkor sem azért dobom ki, mert szétmegy, hanem egyszerűen 600 Ft nem pénz, ha már le akarom cserélni a kicsit besárgult csíkokat)
Én magamnak csinálom patronos gyantával mindenhol.
Nincs vele semmi gond, szerintem próbáld meg magadnak csinálni.
Mindig csak egy kis részre kenj és úgy haladj, igaz így időigényesebb ,de amíg nem jössz bele addig igy is gazdaságosabb!!
8 egységnyi cukor, 1 egység citromlé (igazi), 1 egység víz. Én általában 6 dl cukrot öntök össze 75 ml vízzel és 75 ml citromlével. Felteszem a gázra, elolvad, elkezd forrni, leveszem takarékra és hagyom, h elkezdjen besötétülni. Mennyiségtől függ, mikor jó, mert kevesebbnél a világosabb a jó, nagyobb mennyiségnél értelemszerűen ugyanaz sötétebb lesz. Olyan sötét méz szín már jó.
Ha teljesen hagyod kihűlni, akkor kézzel is gyantázhatsz, de langyosan felkenve lehúzócsíkkal is lejön. Én utóbbit szoktam.
Száliránynak ELLENKEZŐEN kened fel és megegyezően téped le. Én először végigtanulmányoztam, hol merre nő a szőr, mert nem azonos az irány, főleg intim részeken. :)
azt hogy kell csinálni ?
:O
sziasztok!
őszinte leszek , kicsit pénzkidobásnak érzem a 3 heti fazongyantámmat , én kulföldön vagyok és az itteni fizetésekhez képes a minimálbér20% kerul , ami errre sok , szerintetek érdemes ezt magamnak kiprobálni ? tapasztalatok ?
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Hol érdemes szemüveget csináltatni?
- Lányok, nők! Ti csináltatok már ilyet?