Lányok, nők! Ti csináltatok már ilyet? (beszélgetés)
nem.
egy ismerősöm (férfi) viszont így ismerte meg a feleségét. csak úgy bejelölte FB-n, mert megtetszett neki.
Kedves fórumindító
Te nagyon unatkozhatsz! Kamuprofilt csinálnál, hogy puhatolózz... Most tényleg nem vagy százas, vagy ennyire kétségbeesetten akarsz pasit?
Neked nincsenek picike kis problémáid az emberi kapcsolatokkal-kommunikációval?
Mintha totál nem értenéd, miről beszél itt mindenki.
Úgy,h te mit szólnál hozzá ha téged így keresne meg vki.
Őszintén szólva nekem is egy csajszi írt bár nem én kellettem volna neki hanem a párom.de első körben hitelesebb ha vállalja h ki ő,másodikban meg nem is értettem, h lány létére miért fut egy pasi után pláne elmebeteg módon.De ő 19éves volt úgyhogy még megtanulhatja:D
Te viszont 26vagy ha jol emlékszem..
Ha latasbol ismeritek egymast jelold be es kesz,vard meg h ír e.
Egyebkent szemelyesen beszelnetek par szót mar meg is lenne a kezdés..
Én is kaptam már ilyen üzenetet,az első gondolatom az volt,hogy valami tizenéves lehet.
A második pedig,hogy miért is venném komolyan amit mond ha azt sem képes vállalni,hogy ki ő.
Kicsit tényleg fordítsd meg a helyzetet,ha képes vagy rá :)
te hogy reagalnal, ha egy kep nelkuli kamu pasiprofil irna neked, hogy van-e valakid es akarsz-e ismerkedni?
nem kell ranyomulni es felajanlkozni, siman beszelgess vele barmirol
Kamaty aztán lapát.
Vagy ha nincs szerencséd, akkor egyből lapát.
Mindennek ez a fránya facebook az oka .:)
Nem is tudom már,hogy tudtunk nélküle ismerkedni régen. :D
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- DNS vizsgálat. Hol? Mennyiért? Csináltatott már ilyet vki?
- Több autón láttam már hátul olyan matricát, amin egy gyerek fej van és mellette a neve. Hol lehet ilyet csináltatni, hol találok a neten?