Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs? (tudásbázis)
Sziasztok!
50-55cm-es indiai fekete ill barna haj van.
Sziasztok,
Szeretnék hajat rakatni..s.barna hajam van, vékony szálú és nem túl sok, ezért szerintem 70-80 tincs elég lenne. Kizárólag európaiban gondolkodom, mert félek, hogy az indiai "megeszi" a sajátomat. Ha tud valaki 45 cm-ess hajat 30e Ft körül, legyen szíves írjon privibe. Már csak azon tépődök, hogy melyik technikát válasszak, hogy nőjön alatta a hajam és ne törje le, ne hulljon ki....Tud valaki tapasztalat alapján segíteni?
12.000,- ft. volt 70 tincs hőillesztéssel...profi a fodrászlányzó aki csinálta...
:)
Én is ettől félek hogy a saját hajam is jön majd vele. Mert még ha le is esik az nem oylan nagy baj, de ha már a saját hajam is tönkre megy...
Szerintem a varrás mellett maradok én is. Egyszer már volt varrva, de elég kontár munkát végzett a fodrász:(
Nekem először hőillesztéssel volt felrakva a haj,és pár hét után a tincsek elkezdtek kihullani,150 tincs volt fent és kb.1 hónap alatt 50 tincs kiesett...:( Mikor pedig szedte le a fodrász nekem alig maradt hajam,mert a sajátomat is kitépte a ragasztás miatt..
Most 60 cm haj van varrással felrakva és sokkal jobb ez a módszer szerintem.Nem teszi tönkre a hajam és tud nőni is,nem törik le.Úgyhogy én a hőillesztést nem ajánlanám,legalábbis nekem nem vált be..
Szia
írtam neked privit ha nem bánod :) szép napot
Sziasztok!
Van nagyon jó minőségű európai hajam, akit érdekel írjon:)
nekem azt mondták a keratin is egy ragasztó fajta, csak igy jobban hangzik hogy körmünk hajunk épitő anyaga blabla....
Hát pedig én is filózok rajta hogy most ne gyürüzteessek hanem próbáljam ki emezt, de nem tudom......Nektek nem lesz utána ilyen fehéres poros az illesztés???
Amúgy ettől is ugyanolyan gütymős lesz a fej, ha megfogom mint a gyürüstől nem? gondolom
hogy fért fel a fejedre annyi tincs? nem húzza , nem túl sok? én is 200 körül akarok most felrakni magamnak, de nem tudom nem e sok az....
A fejed tetejére is raktak vagy csak a füled vonaláig ér?
nem hullik tőle a hajad?
A súly miatt..hosszú távon nem megterhelő a saját hajadnak?
Javítom nem karatin amit véletlen elírtam hanem KERATIN KÖRMÜNK FÖÉPÍTŐANYAGA!rizs szemnyi a kötés nem is lehet észre venni h póthaj!
DE A VARRÁS 1 SORBAN A NAGY TRESSZELÉS ÉS A KISUJNYI NAGYSÁGÚ FONAT KILÁTSZIK GUMIZNI NEM IS LEHETNE NAGYON MAX HA NEM VARRATJA KI AZ EMBER DE AKKOR MÁR TÉNYLEG VÍRÍT H PÓTHAJ!
ÜDV
ha segíthetek!nem a ragasztó hanem karatin a körmünk,és a hajunk fö építöanyaga nem károsítja a hajat hanem inkább növeli gyorsabban nö a haj töle és ha tényleg keratin nem fog rasztásodni és kocolódni a legjobb minőség!!!nem is látszanak a kötéspontok mert a keratin az egy átlátszó színü!
remélem nem késön írtam én mindenkinek ajánlomakár a fejed tetejére is gumízhatod a hajad!
üdv
NataliaWeissnek!a höillesztés a legjobb technika persze ha tényleg keratinnal csinálják mért neked gyantával volt az se ahajadnak nem jó sem a póthajadnak aki általában a munkájára garanciát vállal az jó!a keratint meglehet ismernirizsszemnyi a hajon a kötés átlátszó!
Üdv
Istenkém, de jó is lenne, ha ez ilyen egyszerűen működne!
Én meg azt unom, hogy kevés is, meg vékony is.
Aki komolyan szeretne ilyent csináltatni, annak priviben tudok adni ötletet hol.:))
A mennyiért kérdésre megbízható rokonom tudja a választ. Több évi rutinja van benne.
(Nekem nincs szükségem ilyenre, csak itt-ott őszülök, de még dús és hosszú.:))
Sziasztok kedves fórumozók!
A segítségeteket szeretném kérni! Hol tudok venni valóban európai tresszelt hajat reális áron???
Várom a válaszokat!
Köszönöm!
Sziasztok!
Nekem 15 dkg haj van feltéve. Több mint 200 tincs. ultrahanggal csinálták, 70 cm hosszú és 110 ezer forintba került, de megérte, mert nagyon szép lett és nem is látszik.:-)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?