Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fatányéros recept

Fatányéros recept

A Fatányéros hozzávalói:
sertéskaraj,
só,
bors,
zsír,
fatányér


A Fatányéros elkészítési módja:
A sertéskarajt egy darabban megmossuk, szárazra töröljük, majd szeletekre vágjuk. Húsverővel kissé kiverjük, besózzuk, borsozzuk, roston, parázs felett, mindkét oldalát szép pirosra sütjük, majd forró fatányérra tesszük, savanyúságot adunk hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A fatányéros elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook