Fasírt készítésekor meddig kell áztatni a zsömlét? (tudásbázis)
10. Frenszy
2011. jan. 3. 17:07
Köszi mindenkinek! Én is kenyérrel csinálom végül, na és tejbe áztatom, nekem is jobban hangzik, hogy tejbe, mint csak vízbe. :) Remélem ehető lesz.
9. geranna7
2011. jan. 3. 16:58
Jobb tejben áztatni!!!
8. 190124133c (válaszként erre: 2. - Frenszy)
2011. jan. 3. 16:57
Nem volt buta kérdés,én sem tudtam nagyon sokáig,és meg sem mertem kérdezni....
7. t.Ili (válaszként erre: 1. - Frenszy)
2011. jan. 3. 16:51
Én kenyérrel csinálom.Nem lesz olyan mászkos és jobban ki lehet csavarni is.
6. 9c8432d068 (válaszként erre: 1. - Frenszy)
2011. jan. 3. 16:47
Csak addig,ameddig minden része megpuhul,vagyis csak pár perc,és utána erősen ki kell nyomkodni és csak ezután tedd a húshoz.
5. Zsuzsa79
2011. jan. 3. 16:46
Csak addig kell a vízben hagyni, amíg megszívja magát. :-) Úgyis észreveszed, mert akkor már olyan plöttyedt, hogy szétmegy a kezedben. :-) Aztán lehet is kicsavarni, és hozzáadni a többi hozzávalót!
4. Frenszy
2011. jan. 3. 16:46
Nagyon köszi! :)
3. krinya5 (válaszként erre: 2. - Frenszy)
2011. jan. 3. 16:46
Én teljesen eláztatom, 5-10 perc alatt.
2. Frenszy
2011. jan. 3. 16:45
Tudom buta kérdés, de most csinálok életemben először fasírtot és mindenhol olvasom, hogy áztassuk a zsömlét... de csak úgy kicsit, hogy megpuhuljon, vagy fél óráig? :)
1. Frenszy
2011. jan. 3. 16:44
Fasírt készítésekor meddig kell áztatni a zsömlét?
További ajánlott fórumok:
- Új igazolvány készítésénél miért fontos, hogy milyen középiskolát végzett valaki?
- Kecskesajt készítése
- Házi fagyi készítése (ötletek, receptek)
- Rántás készítése indukciós főzőlapon
- Milyen szakácskönyvet ajánlanátok teljesen kezdőknek, amiben az alapok (pl. rántás készítése) is részletesen le vannak írva?
- Mit ronthatok el a fasírt készítése közben? :)