Facebook probléma. (beszélgetés)
Sziasztok!
Az egész országban leállt a Facebook. Gondolom Nálatok is. Mit szóltok ehhez?
Próbáld meg,de ha elfelejtetted az email címet , hát...nem tudom. Ha jól emlékszem,személyi igazolványt kérnek azonosítás miatt . Legyen szerencséd!
Ha kitöltöm az ürlapot ( amit találtam ) és leírom a problémámat van esély, hogy válaszolnak ????
Pedig muszáj lesz újat készíteni. Email cím nélkül nem megy . Új email ,új Facebook profil.
Nagy bajban vagyok , elfelejtettem a jelszavam , sajnos az email címem megszünt közben. Így nem tudok új jelszót beállítani.Nincs megadva telefon stb . Járt-e már valaki így ? Van -e valakinek jó tanácsa ?
Nem szeretnék új fiókot csinálni
Figyelem! Az elmúlt hétben azt vettem észre hogy Facebook bejelentkezés kezdetekor elindul egy like-olási és követési folyamat, minden legközelebbi oldalhoz csatlakozás a saját profilomból viszont én nem like-oltam és nem volt szándékom senkit sem követni amit a tevékenységnaplóm nagyon szépen besorol és mutat. Tudomást sem vettem volna róla ha nem nézem meg a tevékenységnaplót. Ez a like-olási roham addig tart ameddig tartózkodom a Facebookon. Olyan mintha direct be lenne állítva külső kézzel hogy ameddig fent vagyok vissza lehessen nézni mettől meddig tartózkodtam az oldalon. Mellékesen van egy személy aki még rajtam kívűl tudja a jelszavam. Lehetséges az hogy ő akar megfigyelni? Vagy ez csak a Facebook "elmezavara" ?
megköszönném, ha Valaki tudna segiteni:eddig a facebook.-on,ha beléptem a jobb oldalon felül hozta amit ismerőseim feltöltöttek,bal oldalt pedig amit bejegyzéseket irtak .A gépem újra lett telepitve, windows 7 került rá.Azóta,ha a facebook-ra belépek a baloldali részt hozza, a jobb oldali részt nem hozza be, pedig a beállitások változatlanok.Ha Valakinek lenne ötlet hogyan lehetne ezt újból behozni, előre is köszönöm.
Napok óta nem tudok új tagot regisztrálni a Facebook-on. Minden adat megfelel a szabályoknak, de egyszer azt írja, hogy küldenek megerősítő e-mailt, ami nem érkezik meg, másszor meg azt, hogy másoljam be a dobozból a szavakat, de NINCS doboz!!! Van valakinek valami ötlete?
sziasztok! nekem is van egy próblémám. tegnap este facebookoztam egyszer csak kilép a facebook. és nem tudtam azóta belépni se gépen, se telefonon. Az van a címsorban hogy facebook/checkpoint/ és amugy az ablak fehér, nem ír ki semmit. mit tegyek ? :( ha kiirna valamit akkor tudnám h mit kell csinálni mert látta megy youtubos videóban. de az a baj hogy minden fehér és nem ír ki semmit. valaki tudna segíteni?
Hajjaj de hányszor. Próbálgasd, egyszercsak újra jó lesz.
Én ezt a feliratot kaptam:
Account Temporarily Unavailable
A fiókod pillanatnyilag nem elérhető az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük próbáld újra pár perc múlva.
Volt már valakinek hasonló ??
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni facebook-kal kapcsolatban.Már 3.napja nem tudom használni. A fejléc bejön,látom is,hogy vannak felkéréseim,de hiába kattintok rá,még csak le sem gördülnek a választási lehetőségek. Bármire is próbálok klikkelni egy teljesen szürke,vagy fehér oldalt hoz be,de a fejléc továbbra is látható,de az sem aktív. Próbáltam keresni,hogy hol lehet felvenni velük a kapcsolatot,de nem igazán találtam. Amit viszont behoz : ha a fejléc jobb felső részében rákattintok a nyílra ( ahol azt hiszem,h.a fiókbeállításokat,és adatvédelmi beállításokat lehet elérni )akkor kapásból az általános fiókbeállítások jönnek be,de az sem működik megfelelően.
A kérdésem igazából az lenne,hogy ha bárki tudja,hogyan lehete felvenni velük a kapcsolatot az kérem jelezze felém! Köszönöm!
Illetve,ha bárki tapasztalt hasonló problémát kérem írja meg nekem,hogy hogyan sikerült orvosolni,már amennyiben sikerült.
Köszi előre is! :)
Szeretnék segítséget kérni, mert a facebook fiókomhoz már kéthete nem jutok hozzá. Akkor kaptam egy értesítést, hogy valaki megváltoztatta a jelszavamat, és adott egy lehetőséget, hogy visszaállítsam a jelszavam, de többszöri próbálkozásra is csak odajutottam, hogy a gmail fiókom jelszava változott meg. Azóta sok mindent kipróbáltam, de sikertelenül. Kérem segítsen akinek volt hasonló problémája és talált megoldást.
Szia ez virus nekem is volt ijen par honapja atkell instalani a gepet minel hamarabb :) Mashogy nemtudod megoldani
Ezt a gyönyörű magyar mondatot... :O
nah és ez mit jelent???Gyanús tevékenységet észleltek a Facebook számla és azt ideiglenesen felfüggesztette a biztonsági óvintézkedés. Valószínű, hogy a fiókját veszélybe került eredményeként megadta a jelszót a honlapon úgy néz ki, mint a Facebook. Ez a fajta támadás néven ismert adathalászat.
de nekme ez már 2 napja vann
sziasztok ki tudna nekem segiteni mit jelent az h a facebook fiokom idéglenesen nem elérhetöö és ezért nem jelentkezhetek e meg h valahol megjelent a jelszavam és ez veszély a fiokomra és ezért sem engedi a belépést ki tudna segiteni ebbe h hogyan kell megoldani???
Szerintem is valamilyen vírusra kattintottál rá.
Ez a probléma a facebook-on van, nem a te gépeden! Van amikor én sem tudok belépni, csak mikor már elhárították a hibát. Ez van amikor 5 perc, de volt már egy teljes nap is.
a vírusirtó ( ha van) nem jelzett mikor rá kattintottál a linkre? ha mást nem tudsz, akkor megpróbálhatnál, mondjuk az ismerősödtől írni a facebooknak ( súgóban ott az e-mail címük), de az op.rendszert semmiképp ne telepítsd újra nincs köze hozzá.
semmi köze az OP rendszerhez, kimondottan oldal hiba
Ha újra instalálom a windowsot, akkor szerintetek jó lesz, vagy direkt a facebookkal lesz ez a nyavaja kapcsolatban és kitörölt?
Nekem is jön állandóan angol üzenet,de én tudtam,hogy vírus....sajna én se tudom,hogy mit tudsz tenni.
Na nekem meg annyira jó ismerősömtől jött, hogy nem is gondoltam erre.
Tegnap a lányomnak is jött ugyanilyen üzenet egy ismerősétől, nem klikkelt rá, mert vírusos!
A megoldásról fogalmam sincs.
De ez már 3 napja??!!
Tudtam, hogy mit jelent a mondat, csak kicsit fura, hogy csak nekem nem lehet belépni az oldalra, mert az ismerősöknek működik.
Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later.
-------
ez lefordítva a következő:
Sajnáljuk, átmeneti technikai problémát tapasztaltunk, kérjük, látogasson vissza később.
Tehát csak később kell vissza nézni :) Esetleg majd azt a problémát ők kijavítják :)
További ajánlott fórumok: